Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklaar en minimale energiekosten! En dan ook nog eens in een leuke groene buurt! Wat een fantastisch leuke woning is dit toch gelegen in de ruim en groen opgezette Waalstraat in Sliedrecht. Deze ruime lichte woning van 81m2 heet u van harte welkom in de fijne leefruimtes zoals een zonnige woonkamer met robuuste pelletkachel, moderne keuken, 3 ruime slaapkamers voorzien van airco en zonwering en een hele grote ruimte op de 2e verdieping geschikt voor vele doeleinden. Gecertificeerd met energielabel A++ en volledig energieneutraal ingericht met een warmtepomp, zonneboiler, de vele zonnepanelen, HR++ glas, volledige isolatie, goede zonwering, warmteterugwinning uit het douchewater, vloerverwarming en een aircosysteem op de slaapverdieping. En dan ook nog eens met mooi aangelegde tuinen en in de achtertuin zelfs een mooi bijgebouw met bergzolder en leuke loungeplek onder de overkapping. Voor nog meer ruimte lopen de kinderen achter zo het leuke speelveld op en een mooi groen park ligt om de hoek. Tevens vindt u de vele voorzieningen van de grote maar gemoedelijke woonplaats allen op loop- en fiets afstand. Gaat u mee even binnen kijken?

Via het brede trottoir en de strak aangelegde voortuin komt u bij de entree van de woning. Hier stapt u binnen in een ruime en lichte hal voorzien van een mooie plavuizen vloer met vloerwarming welke doorloopt tot in de keuken en het toilet. De hal biedt ruim plaats voor een garderobe, de trapopgang naar de 1e verdieping, een modern toilet, de meterkast met extra bergruimte en ook vindt u hier de entrees tot de keuken en de woonkamer.

De keuken is geplaatst in 2 wandopstellingen en uitgevoerd in een moderne landelijke stijl. U heeft hier beschikking over diverse moderne apparatuur, veel bergruimte in de vele kasten en een afwerking met een royaal composieten blad. Tevens vindt u hier een deur naar de achtertuin waar u zo met uw kop koffie het zonnige terras op stapt.

De fijne zonnige woonkamer is ook weer tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking, een mooie eiken vloer en voor nog meer sfeer en warmte zelfs voorzien van een schitterend robuuste pelletkachel. Aan de achterzijde van de kamer zijn grote openslaande deuren geplaatst voor heerlijk veel zuidelijk daglicht en een directe verbinding met de leuke achtertuin. En als het zonnetje u iets te enthousiast is, kunt u gebruik maken van het grote electrisch bedienbare zonnescherm.

Vanuit de hal gaat u met de vaste trap naar de 1e verdieping waar u uitkomt op een nette overloop. Deze biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim, licht en allen voorzien van een nette wand- en plafondafwerking en een moderne laminaat vloer. Alle kamers zijn voorzien van een grote raampartij met rolluiken voor een goede nachtrust en de grootste slaapkamer beschikt zelfs over een aircosysteem welke de gehele 1e verdieping aangenaam koel houdt op warmere dagen. De badkamer is praktisch ingedeeld met een royale doucheruimte met stortdouche, een groot wasmeubel met spiegelkast, een radiator en is voorzien van een nette tegelafwerking op de vloer en wanden.

Vanaf de overloop gaat u met de volgende vaste trap naar de 2e verdieping. Hier vindt u een grote ruimte voorzien van een grote dakkapel welke voor veel extra ruimte en licht zorgt. De 2e verdieping is ook weer zeer netjes afgewerkt en dus geschikt voor het direct realiseren van een extra slaap-, hobby-, sport-, of werkkamer. Tevens vindt u hier veel extra bergruimte, de aansluitingen voor het witgoed, de zonneboiler en de warmtepomp.

De zuidelijk gelegen achtertuin bereikt u via een van de deuren vanuit de woning of de brede poort in het bijgebouw in de tuin. De tuin is sfeervol aangelegd met mooie sierbestrating, diverse plantenborders, een ruim terras en een zandbak. In het schitterende bijgebouw, welke ook voorzien is van zonnepanelen, is een schuur gerealiseerd met extra bergruimte op de zolder en een heerlijke loungeplek met gezellige houtkachel. Een zeer leuk ingerichte buitenruimte voor alle leeftijden en voor extra speelplezier voor de kinderen vindt u achter het huis een leuk speelveld en een mooi park ligt om de hoek.

Heeft u verder eigenlijk nog iets op uw wensenlijstje staan wat deze woning nog niet heeft? U krijgt hier een moderne, zeer net afgewerkte woning met leuke tuin op het zuiden en alle voorzieningen om een minimale energierekening te hebben. Dus instapklaar en energieneutraal! De leuke groene buurt in het vriendelijke Sliedrecht zullen u ook zeker bevallen. U vindt hier bijna alle denkbare voorzieningen gelegen tussen de mooie rivier de Merwede en de groene polders van de Alblasserwaard. Trek er eens lekker op uit te voet, met de fiets of over het wat. Voor nog meer vertier of voorzieningen kunt gebruik maken van de nabij gelegen snelwegen of de goede verbindingen met het openbaar vervoer. Zo bent u ook snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Dordrecht, Gorinchem, Breda of Rotterdam. Zien we u snel?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 81.9
Inhoud woonhuis 290.07
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 108
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 81.9
Inhoud woonhuis 290.07
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 108
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij