Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Neem een kijkje in deze prachtige, veelzijdige woning aan de unieke enige zuid gelegen Boulevard van Nederland. Getuige zijn van de zonsopgang en zonsondergang? Dat kan hier op zijn mooist. Deze ruime en goed verzorgde woning, gebouwd in 1936, ademt karakter en biedt tegelijkertijd alle mogelijkheden om uw droomhuis te worden. Met een indrukwekkende gebruikersoppervlakte van 185 m², met maar liefst 2 keukens, 6 slaapkamers en 3 badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. De ruime woon- en eetkamer vormt het hart van de woning, terwijl het royale terras een uniek vergezicht biedt dat u elke dag weer zal verrassen. Deze gecombineerde woning heeft twee woongedeeltes met aparte ingangen. De historische charme en modern comfort bieden een unieke woonsituatie. Op dit moment wordt de begane grond als vakantieappartement verhuurd.

De woning biedt de unieke mogelijkheid om te dienen als recreatiewoning voor eigen gebruik (tweede woning), met de optie om bij zelfbewoning een deel ervan te verhuren als recreatiewoning aan derden.

Omgeving
De locatie van deze woning is eveneens uitstekend. Gelegen aan de beroemde Boulevard De Ruyter, bent u slechts een paar minuten verwijderd van het bruisende centrum van Vlissingen, waar u een breed scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen vindt. Scholen, sportclubs en supermarkten liggen op korte afstand, ideaal voor het dagelijkse leven. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend; met het openbaar vervoer of de nabijgelegen uitvalswegen bent u in een mum van tijd in omliggende dorpen en steden. De combinatie van het unieke wooncomfort en de centrale ligging maakt deze woning een ideale plek voor wie alles binnen handbereik wil hebben. Elk jaargetijde heeft u een ander uitzicht, in het voorjaar en in de zomer een schitterend zeezicht met stranden. In de herfst en de winter een totaal andere dynamiek met een ruwe zee! En wat dacht u van de grote zeeschepen die als muurschilderingen langs de ramen bewegen? Kortom een uitzicht dat nooit verveelt!

Entree/vakantieappartement
Een entree aan de straatkant geeft toegang tot de woning. De ruime hal biedt volop mogelijkheden voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel en leidt naar de verschillende ruimtes op de begane grond. Aan de voorzijde vindt u een slaapkamer, verbonden met de keuken middels een schuifdeur. Desgewenst kan deze slaapkamer ook als woonkamer fungeren. De keuken, welke zich aan de achterzijde bevindt, is praktisch ingedeeld, met een langwerpig aanrechtblad, een gasfornuis met ingebouwde oven, en voldoende opbergruimte. Hiermee is de eerste keuken van de woning instapklaar en van alle gemakken voorzien. Daarnaast biedt de keuken directe toegang tot een badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De combinatie van praktische indeling en ruimte maakt deze begane grond een aangename en functionele leefomgeving die door de huidige eigenaren als vakantieappartement wordt verhuurt, met goede verhuuropbrengsten.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping, waar een tweede keuken en een royale woonkamer op u wachten. De keuken is voorzien van een L-vormig aanrechtblad en uitgerust met moderne gemakken zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven en koelkast. Hiermee is het de ideale plek voor uw culinaire bezigheden. De aangrenzende woonkamer heeft een open indeling, biedt veel ruimte voor een comfortabele zit- en eethoek en wordt dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. Dit draagt bij aan het ruimtelijke gevoel dat er heerst. Een sfeervolle haard fungeert als eyecatcher in deze ruimte, terwijl het weidse zeezicht door de ramen zorgt voor een bijzondere ambiance.

2e verdieping
Op de 2e verdieping bevinden zich twee goed onderhouden slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van veel daglicht en bieden voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergmeubel, waardoor ze flexibel in gebruik zijn. De slaapkamer aan de achterzijde heeft het extra voordeel van een ingebouwde kastruimte en directe toegang tot het balkon, waar u kunt genieten van de frisse buitenlucht. De badkamer, gelegen tussen de slaapkamers, is keurig betegeld en uitgerust met een inloopdouche met glazen wanden en een wastafel met spiegel. Daarnaast is er op deze verdieping een separate toiletruimte aanwezig, wat zorgt voor extra comfort.

2e entree
Een tweede entree, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt, geeft toegang tot een royale bergruimte op de begane grond, ideaal voor het stallen van seizoensgebonden spullen. In het verlengde van de berging is een slaapkamer gesitueerd welke voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel. Tevens bevindt zich hier een afgesloten toiletruimte. Hiermee is deze ruimte multi-inzetbaar en bijvoorbeeld te gebruiken als gastenverblijf. Aan de achterzijde van de woning kunt u ook met een trap naar de 1e verdieping, waar zich twee slaapkamers en badkamer bevinden. De slaapkamers zijn goed onderhouden, ruim genoeg voor het plaatsen van een bed, bureau en opbergmeubel.
De badkamer grenst aan de overloop, is eveneens goed onderhouden en volledig betegeld. Een ruime inloopdouche, zwevend toilet, wastafel en spiegel maken de badkamer instapklaar.

Buitenruimte
Tenslotte biedt de woning een ruim dakterras, bereikbaar via een trap. Hier kunt u in alle rust genieten van uw eigen buitenruimte, terwijl u profiteert van de zonuren op een dag. Het adembenemende uitzicht over het water maakt deze plek tot een oase van rust en ontspanning, waar u heerlijk kunt ontspannen en de dag kunt afsluiten met een prachtig vergezicht.

Kijk voor meer informatie en de uitgebreide, luxe virtuele tour op onze website.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1936, voorzien van karakteristieke details
• Volledig gerenoveerd in 1952 (na de oorlog), en meer recent in 2016 gerenoveerd
• Ruime woning met 185m² woonoppervlak
• Twee entrees en hiermee twee woongedeeltes
• 6 slaapkamers verdeeld over meerdere verdiepingen
• 3 goed onderhouden badkamers, elk met moderne voorzieningen
• 2 royale woon- en eetkamers op de begane grond en 1e verdieping met een open indeling en sfeervolle haard, die op de begane grond wordt gebruikt als vakantieappartement (met goede verhuuropbrengsten)
• Twee keukens: één op de begane grond en één op de 1e verdieping, beide volledig uitgerust
• Riant dakterras met uniek en adembenemend uitzicht over het water
• Balkon aan de voorzijde van de woning, gelegen op het zonnige zuiden, toegankelijk vanaf een slaapkamer op de 2e verdieping
• Centrale ligging nabij het centrum van Vlissingen
• Goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en uitvalswegen
• Woning kan gebruikt worden als 2e woning

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De objecten worden opgemeten volgens de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 725
Aantal verdiepingen 5

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Gashaard Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Overig
Perceel oppervlakte 48
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Cw-6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Overig
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, gashaard
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 725
Aantal verdiepingen 5

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Gashaard Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2016
Hellend dak Overig
Perceel oppervlakte 48
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Cw-6 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Overig
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 4
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 8
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, gashaard
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!