Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoekt u de voordelen van gelijkvloers wonen in een appartement en vindt u het daarnaast fijn om een extra tuin te hebben, dan is dit appartement een uitgelezen mogelijkheid.

Gelegen op de bel-etage (tussen de begane grond en 1e verdieping) bieden wij u een heel aantrekkelijk appartement aan met groot balkon, 2 gazonnetjes, achterplaats en berging.

En heeft u interesse in een grote garagebox? Optioneel bieden wij een garagebox van ca. 33 m²!! aan.

Het appartement is netjes verzorgd en heeft een mooi woonoppervlak en een praktische indeling.

De indeling is als volgt:
Ruime hal waar vandaan alle ruimtes bereikt worden. Er is een grote woonkamer met vaste kast (doorzonkamer) met een oppervlakte van ca. 30 m² met toegang tot het balkon. Er zijn 2 slaapkamers van respectievelijk ca. 10 en 11 m², een grote keuken, voorzien van een keukenblok met keramische kookplaat, afzuigkap (te vervangen), oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Een deel van de apparatuur is in 2022 vervangen. In één van de keukenkastjes hangt de C.V-combi-ketel (AWB ketel uit 2000) Ook via de keuken kunt u naar het balkon. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche en wastafel in een bad meubel. De toiletruimte met toilet completeren het appartement.

Aan de achterzijde is een fijn en omsloten balkon van ca. 6,5 meter breed. Hiervandaan is een trapje naar de 2 gazonnetjes die aan weerszijden van het trapje zijn gesitueerd. Vervolgens is er een pad dat gebruikt wordt door de bewoners van de appartementen om de schuurtjes te bereiken. De schuur is gelijk achter het appartement gelegen en heeft een extra brede deur, zodat u ook met een scooter de schuur in kunt en er is elektra aanwezig. Vanaf het balkon is de schuur te bereiken, je hoeft dus niet om het gebouw heen te lopen. Naast de schuur is nog een klein terras wat ook bij dit appartement hoort en waar je met meerdere personen lekker buiten kunt zitten of barbecueën met mooi weer.

De extra’s:
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing (2019) m.u.v. het raampje in de hal
- Er is een meterkast met automatische zekeringen (6 groepen met fornuisgroep en aardlekschakelaar)
- Aan de achterzijde zijn de ramen en deuren voorzien van rolluiken
- Aan de voorzijde is een elektrische bedienbaar zonnescherm ter hoogte van de woonkamer
- De woning is grotendeels voorzien van een laminaatvloer
- Het balkon heeft een extra buitenkast
- Het appartement heeft energielabel C
- Het gazon wordt onderhouden door een van de buurtbewoners

Optioneel:
Achter het complex aan de Korenbloemstraat is een garagepleintje met garageboxen. Een van de grotere garages van ca 33 m² bieden wij als extra optie te koop aan. De garage is voorzien van elektra en de mogelijkheid om water aan te sluiten. De garage heeft een koopsom van € 35.000,-- k.k.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeeld eigendom en andere juridische aspecten.

Belangrijk om te weten is waar u eigenaar van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 165,00 per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen wij een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een niet-bewoningsclusule op. Wij informeren u hierover graag wat dit inhoudt.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2000
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Wbp Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 240
Aantal verdiepingen 1

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2000
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Wbp Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 30
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Steen
Aantal slaapkamers 2
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aerssens & Partners