Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct onder aan aan de duinen met de zee op loopafstand staat deze sfeervolle en energiezuinige villa met gastenverblijf. Wees welkom in deze fantastische familieplek die zowel als permanente bewoning of 2e verblijf gebruikt mag worden.
Door onder meer de hoge kwaliteit van afwerking, de hoge mate van duurzaamheid, energielabel A (onder meer door de warmtepomp, een veelvoud aan zonnepanelen en hoge mate van isolatie), de ruimtelijke ligging en de ideale locatie bij zee is dit een fantastische kans. Kortom: Alles wat u zich maar kunt wensen.

Deze villa is in 1990 gebouwd en in de jaren 2017 en daarna weer volledig naar de wensen en eisen van deze tijd (comfort 2017 en daarna, duurzaamheid 2022 en 2023) aangepast waardoor dit een villa is die kwalitatief als bijna nieuw is te benoemen. Opvallend zijn de mooie dakpannen met zwarte nano-coating. Deze contrasteren goed met de witte en grijze gevelstenen en wit met grijze kozijnen.

De begane grond:
Het is heerlijk verblijven in de heerlijk lichte living, voorzien van grote raampartijen aan 3 zijden. De lichte wanden en plafond contrasteren mooi met de groot formaat grijze vloertegels Deze grote tegels maken de kamer extra ruimtelijk. Onder deze vloer ligt vloerverwarming die voor een behaaglijk comfort zorgt. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde. De ruime opstelling van zitmeubelen is rondom de open haard gesitueerd. Het knapperend haardvuur biedt in de wintermaanden een extra warme en gezellige sfeer.

Naar achter toe is er plaats voor een riante eethoek. Met gemak plaatst u hier een tafel waaraan wel 8 personen plaats kunnen nemen. Vanuit elke positie in de kamer heeft u een vrij uitzicht op de mooi verzorgde tuin. De eethoek staat in directe verbinding met de open keuken. Deze ruimtes worden optisch gescheiden door een barelement met massief houten blad. Tijdens het bereiden van de lekkerste maaltijden kan hier de dag worden besproken. De basis van deze keuken wordt gevormd door een granieten aanrechtblad, dat niet alleen een luxe uitstraling heeft maar ook buitengewoon duurzaam is. Kookliefhebbers bereiden de lekkerste gerechten op de 5-pits gaskookplaat, die slim is geplaatst in een enigszins verlaagd werkblad voor extra comfort en ergonomie. Boven de kookplaat hangt een stijlvolle RVS-afzuigkap in schouwmodel. Daarnaast bieden de ingebouwde magnetron en de combi-oven veelzijdigheid en gemak, perfect voor het snel opwarmen van maaltijden of het bereiden van heerlijke gerechten. Deze keuken is een functionele ruimte die aan al uw culinaire wensen voldoet.

De begane grond heeft verder een lichte hal, waar raampjes naast en boven de voordeur voor daglichttoetreding zorgen, een toiletruimte met toilet en fonteintje en een doorgang naar de garage. De garage, in spouwmuren opgetrokken en voorzien is van een elektrisch bedienbare segmentdeur en een betegelde vloer, biedt ruimte voor het stallen van een auto en tevens is hier de opstelling van de binnen-unit van de warmtepomp en de warmwatervoorziening. In deze regio is het drinkwater tamelijk hard. Voor extra zacht water is er een waterontharder geplaatst. Een extra auto kan overdekt worden gestald onder de carport. Hier is ook de buiten-unit van de warmtepomp geplaatst en is er een poort naar de achtertuin. Parkeren kunt u verder op de riante oprit.

De 1e Verdieping:
Een centrale overloop leidt naar 4 slaapkamers. 3 Slaapkamers bevinden zich boven de hoofdwoning en 1 slaapkamer bevindt zich boven de garage. Deze heeft ook een veelvoud aan, op maat gemaakte bergruimte met laden en kasten. Dit aantal (slaap)kamers is voor velen de norm, als we het over een gezin met kinderen hebben of als men eventueel ook een eigen afgesloten thuiswerkplek nodig heeft. Elke slaapkamer is voorzien van rolluiken.
Een moderne, gerestylede badkamer met witte wandtegels en vloertegels van keramisch parket completeren de verdieping. De badkamer heeft een inloopdouche met glazen douchewand, een wastafel in een badmeubel en een handdoekenradiator.

Zolderverdieping:
Middels een vlizotrap is de beloopbare zolder bereikbaar. De zolder heeft enkele veluxramen waardoor de ruimte ook overzichtelijk is. Op de zolder kunt u de nodige spullen bewaren.

Het gastenverblijf:
In de tuin staat aan de linkerzijde een praktisch en goed verzorgd gastenverblijf. Deze houten verblijfsruimte, in september 2023 geschilderd heeft onder meer een woonkamer met keukenblokje, een toiletruimte, een ruime slaapkamer, een compacte badkamer met douche en wastafel en een zolderberging. De verwarming geschiedt middels een gasgestookte combi-ketel (ca. 8 jaar terug aangelegd).
Aan de achterzijde is nog een extra bergruimte voor fietsen of tuingereedschap. Dit gastenverblijf is ideaal voor uw logees, voor het gebruik al B&B, of als een fijne thuiswerkplek. Er zijn goede verhuurmogelijkheden.

De tuin:
Er is een mooi en strak aangelegde tuin rondom. Aan de voorzijde is de diepte ideaal tot aan de straat om zo optimale privacy te hebben. Naast de oprit waar wel 4 auto’s kunnen staan is er een gazon, wat van het gemeentelijk groen afgescheiden wordt middels een plantenborder en strandpalen.
Aan de linker zijkant is de tuin ingericht met een nieuw gelegd terras,. wordt het hier te warm, dan bevestigt u een schaduwdoek aan de palen die het terras omzomen. Dit terras is ook bereikbaar via de schuifpui vanuit de living.

De achtertuin is riant. Een groot gazon vormt het grootste aandeel van dit deel van de tuin. Het is een ideaal speelveld voor kinderen en een heerlijke plek om te recreëren. In de tuin zijn op diverse plaatsen terrassen aangebracht, waaronder een heerlijk terras onder een grote boom die als parasol fungeert, zodat u altijd de keuze hebt in een plaats in de zon of een plaats in de schaduw. De zon draait de gehele dag rondom de woning. Het is hier heerlijk genieten tot de laatste momenten voordat de zon achter de duinen verdwijnen. De tuin is helemaal omzoomd met hagen en schuttingen en is geheel afgesloten zodat kleine kinderen of huisdieren niet ongezien weglopen.

Diverse extra’s:
- 30 PV-panelen
- Warmtepomp
- 300 liter boiler aangesloten op de warmtepomp
- Waterontharder
- Oplaadpunt elektrische auto
- Elektrapunten buiten
- Wateraansluiting buiten
- TV-kabel
- Buitenzonwering
- Rolluiken
- Buitenschilderwerk woning en gastenverblijf in september 2023 uitgevoerd
- De betonpannen zijn voorzien van een nano-coating wat er voor zorgt dat de dakpannen op kleur blijven en dat vuil en vettige aanslag wordt afgestoten.
- Bijzonder laag energieverbruik. De huidige bewoners (permanente bewoners) hebben een contract voor gas en elektra hetgeen ze slechts € 45,- per maand kost.

Dishoek:
Dishoek, een verborgen parel aan de Zeeuwse kust, biedt alles wat je zoekt in een perfecte woonbestemming of het nu voor permanente bewoning is of voor 2e verblijf. Dit schilderachtige dorpje, gelegen tussen de duinen en de heerlijke zuidstranden van Walcheren, nodigt uit tot ultiem genieten. Het landelijke natuurlandschap biedt in elk seizoen een prachtige aanblik. Te voet bent u zo op het strand of op het nabijgelegen plein met de terrasjes en met de fiets is het nabijgelegen Koudekerke, maar ook Middelburg, Vlissingen en Zoutelande dichtbij. Een veelvoud aan wanden en fietspaden biedt een heerlijke variatie. Wandelen of fietsen in het aangrenzende natuurgebied of in de duinen is een feest met een grote kans dat u prachtige dieren zoals hertjes tegenkomt.
Een strandwandeling, in zee zwemmen, gezonde zeelucht en de vele strandpaviljoens die het gehele jaar open zijn maken Dishoek tot een geweldige locatie.

Over Koudekerke:
Koudekerke is een vriendelijk dorp in de provincie Zeeland, Nederland, dat valt onder de gemeente Veere. Met een bevolking van ongeveer 3.600 inwoners en een mix van moderne voorzieningen, een tweetal supermarkten, lokale ondernemingen en een tweetal scholen prima woonomstandigheden. Het dorp kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, met de karakteristieke kerk en molen "De Lelie" als opvallende bezienswaardigheden. Omringd door prachtige stranden en een uitgebreid netwerk van fietspaden, is Koudekerke populair bij toeristen die op zoek zijn naar natuur en ontspanning. De lokale economie draait voornamelijk op diverse lokale ondernemingen (tot ver buiten Koudekerke in trek), toerisme, landbouw, en aangevuld met enkele landelijke supermarktketens. Dankzij een hechte gemeenschap en een scala aan lokale verenigingen en evenementen, biedt Koudekerke een levendige en gastvrije leefomgeving.
De ligging van het dorp ten opzichte van de de steden Middelburg en Vlissingen, beiden met een treinstation en een snelle verbinding naar de rijksweg A58 is ook gunstig. Beide steden liggen slechts op een paar kilometer afstand.

Het deel van Dishoek waar deze villa is gelegen bestaat in zijn geheel uit vrijstaande woningen en villa’s omgeven door groen. De Blinkertlaan is een doodlopende straat met alleen bestemmingsverkeer. Wordt dit uw nieuwe woonplek voor permanente bewoning of recreatief verblijf?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 723
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Open Haard, vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 450
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Villa Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel A
In overleg Ja
Openhaard Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 723
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Open Haard, vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aerssens & Partners