Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE VAN DE WONING

Op zoek naar een ruime en moderne woning in een kindvriendelijke buurt? Deze goed onderhouden eengezinswoning in Wijk Ooster EE, vlakbij winkelcentrum 't Spil, biedt alles wat een groeiend gezin nodig heeft. Met drie ruime slaapkamers (voorheen 4), een diepe tuin op het noordwesten en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit huis perfect voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte zoeken, of voor tweepersoonshuishoudens die comfort waarderen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ruime woonoppervlakte van 102 m2.
Gelegen nabij winkelcentrum 't Spil en andere voorzieningen.
Drie ruime slaapkamers dankzij de omzetting van vier naar drie.
Diepe tuin op het noordwesten met achterom en berging.
Energielabel B, wat duidt op een energiezuinige woning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze woning in Wijk Ooster EE is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een praktische en comfortabele leefomgeving. Het huis heeft een moderne uitstraling en is door de jaren heen goed onderhouden. De woonkamer is licht en biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. De keuken is modern en voorzien van de nodige apparatuur. De badkamer is eveneens verzorgd en uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, complete betegeling.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, waarvan één met een dakkapel voor extra ruimte en lichtinval. De slaapkamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed en bieden voldoende opbergmogelijkheden. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, met genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te tuinieren of te barbecueën.

EXTRA INFORMATIE

De woning is voorzien van een energielabel B, wat betekent dat het huis relatief energiezuinig is. Dit kan een positieve invloed hebben op de energierekening. De woonoppervlakte van 102 m2 biedt genoeg ruimte voor het hele gezin. De tuin ligt op het noordwesten, waardoor je in de middag en avond van de zon kunt genieten.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze eengezinswoning in Wijk Ooster EE biedt een ruime woonoppervlakte van 102 m2 en is gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij winkelcentrum 't Spil. De woning heeft een moderne uitstraling, een energielabel B en een verzorgde keuken en badkamer. Met drie slaapkamers, voorheen vier, is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De diepe tuin op het noordwesten met achterom en berging maakt het plaatje compleet. Een ideale woning voor jonge gezinnen, gezinnen die meer ruimte nodig hebben of tweepersoonshuishoudens die comfort zoeken.

AFSLUITING

Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je meer weten of een bezichtiging plannen? Bezoek dan onze website en plan direct een afspraak in. Dit huis biedt comfort, ruimte en een aangename woonomgeving voor elk gezin. Mis deze kans niet en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 362

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam