Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING NIET MEER MOGELIJK!

DUE TO OVERWHELMING INTEREST, IT INS'T POSSIBLE TO SCHEDULE A VIEWING!

**************************************************************************************
EEN THUIS MET TOEKOMST VOOR STARTERS

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op de woningmarkt? Ontdek dan deze tussenwoning met een zee aan mogelijkheden! Gebouwd in 1987, wacht dit huis op jouw persoonlijke touch. Met vier slaapkamers en een tuin die baadt in de middagzon, is dit de ideale start voor jouw woonavontuur. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit huis jouw droom huis!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Vier ruime slaapkamers voor jouw groeiende toekomst
- Tuin op het Noord-westen, perfect voor zon liefhebbers
- Bouwjaar 1987, een solide basis om op voort te bouwen
- Energielabel C, nieuw, dus energiezuinig wonen voor de komende 10 jaar
- Een canvas voor jouw woonwensen, klaar om ingekleurd te worden

EEN HUIS MET EEN VERHAAL EN RUIMTE VOOR HET JOUWE

Stap binnen in een wereld van potentie. Dit huis, gelegen in de vriendelijke buurt Goed, biedt de perfecte basis voor iedereen die zijn eigen thuis wil creëren. De vier slaapkamers zijn een zeldzame vondst en bieden ruimte voor een groot gezin, een thuiswerkplek of misschien wel een walk-in closet waar je altijd van gedroomd hebt. 

De tuin op het Noord-westen is jouw eigen stukje paradijs waar je na een lange werkdag kunt genieten van de middag- en avondzon. Stel je voor: vrienden over de vloer, barbecue aan en lachen tot de zon ondergaat. 

Het huis ademt karakter en wacht op iemand die de mouwen opstroopt om er iets prachtigs van te maken. Ja, er moet geklust worden, maar dat betekent ook dat je alles naar eigen smaak kunt aanpassen. En met het nieuwe energielabel ben je verzekerd van een energiezuinige start.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE KOPER

Wees je bewust van de ouderdomsclausule; Tevens is de asbestclausule van toepassing. En omdat de verkoper niet in het huis heeft gewoond, is er een niet bewoond door verkoper clausule van kracht. Dit alles is onderdeel van het avontuur dat je aangaat met dit huis.
Tevens een Vaste Project notaris! (Info Makelaar)

UITGELICHTE HIGHLIGHTS IN DETAIL

Deze woning biedt vier slaapkamers die elk een eigen invulling kunnen krijgen. Of je nu droomt van een grote familie, een kantoor aan huis of een ruimte voor je hobby's, hier kan het. De tuin is een oase van rust waar je de dagelijkse hectiek achter je laat en geniet van de zon. Het huis is gebouwd in 1987 en staat als een huis met een solide basis. Het nieuwe energielabel C garandeert dat je de komende 10 jaar redelijk energiezuinig woont. En tot slot, dit huis is een blanco canvas, klaar om jouw persoonlijke stempel te dragen.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of droom je weg bij de gedachte aan je eigen ingerichte slaapkamer? Dit is je kans om een huis niet alleen te kopen, maar ook te creëren. Pak deze unieke kans en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website. Jouw toekomst begint hier, in een huis dat wacht op jouw persoonlijke touch. Laat deze kans niet schieten en zet de stap naar jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer