Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE HORN-NOORD
Stel je voor: je eerste eigen plek, een zonnige tuin waar de dag lacht, ruimte voor het groeiende gezin, de stadse gemakken binnen handbereik, maar toch die oase van rust. Dit is geen droom, dit is De Horn-Noord, waar jouw nieuwe thuis op je wacht.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
Gelegen in de begeerde wijk De Horn-Noord
Geniet van de zon in de tuin op het noordoosten
Charmante tussenwoning met eigen oprit
Vijf slaapkamers voor alle ruimte die je nodig hebt
Omringd door voorzieningen en groene parken

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in deze liefdevolle tussenwoning en voel direct de warme sfeer die je omarmt. Met een woonoppervlakte van 114 m² en een perceel van 128 m² biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor jouw dromen en ambities. De tuin, gelegen op het noordoosten, is een zonovergoten paradijs waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van het buitenleven.

De woonkamer, met grote ramen die het zonlicht binnenlaten, vormt het hart van het huis. Hier kun je je terugtrekken met een goed boek, de dag doorspreken met je gezin of vrienden uitnodigen voor een gezellige avond. 

Met vijf slaapkamers is er ruimte voor iedereen. Een master bedroom waar de ochtendzon je zachtjes wekt, kamers voor de kinderen of een thuiswerkplek waar je ongestoord kunt focussen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Horn-Noord is een buurt waar je je direct thuis voelt. Kinderen spelen veilig op straat, buren groeten elkaar en de voorzieningen van de stad zijn nooit ver weg. Supermarkten, scholen en gezellige cafés liggen op loopafstand, terwijl de nabijgelegen parken uitnodigen tot een ochtendjog of een picknick in het gras.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT
In De Horn-Noord vind je het allemaal: een gewilde buurt die rust en reuring perfect balanceert. De zonnige tuin op het zuidwesten is jouw privé-terras voor zomerse barbecues en ontspannen middagen. De leuke tussenwoning met eigen oprit biedt een warm welkom elke keer dat je thuiskomt. Met vijf slaapkamers is er ruimte voor iedereen, of je nu een groot gezin hebt of gewoon van ruimte houdt. En met alle voorzieningen en parken binnen handbereik, is dit huis de ideale uitvalsbasis voor jouw dynamische leven.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Zie je jezelf al zitten in deze zonnige tuin, of droom je al weg bij de gedachte aan je eigen oprit? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is jouw kans om een thuis te creëren waar je hart sneller van gaat kloppen. Pak deze kans en zet de stap naar jouw toekomst in De Horn-Noord.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 453

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar