Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW DROOMHUIS IN SCHELLINGWOUDE

Stel je voor: een charmante kluswoning met een tuin die grenst aan het water, waar je de vrijheid voelt van het uitgestrekte uitzicht. Een plek waar je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten, met de mogelijkheid om uit te bouwen en zelfs een gastenverblijf te realiseren. Dit is jouw kans om in Schellingwoude een thuis te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen, of je nu een eenpersoonshuishouden, een koppel of een jong gezin bent. En het mooiste? De erfpacht kan omgezet worden naar volle eigendom!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Tuin aan Water: Begin de dag met een kop koffie aan de waterkant.
- Vrij Uitzicht: Geniet van de rust en ruimte die het uitzicht biedt.
- Erfpacht om te zetten in Volle Eigendom: Een investering in de toekomst.
- Kluswoning: Laat je creativiteit de vrije loop en maak het jouw droomhuis.
- Uit te bouwen aan achterzijde: Creëer extra ruimte voor jouw wensen.
- Bouw Gastenverblijf mogelijk: Perfect voor logees of je zelfstandige kind.

EEN THUIS WAAR JE HART LIGT

Welkom in Schellingwoude, waar de charme van een beschermd dorpsgezicht en de dynamiek van de stad elkaar ontmoeten. Hier staat een woning die wacht op iemand met visie, iemand die ziet wat het kan worden. Met een woonoppervlakte van 111 m² en een perceeloppervlakte van 118 m² biedt dit huis een zee van potentieel. De tuin, gelegen op het noordwesten, is jouw basis voor zwoele zomeravonden en gezellige winterbarbecues.

Binnen tref je drie slaapkamers aan, die met een beetje liefde en aandacht omgetoverd kunnen worden tot jouw persoonlijke oases van rust. De kluswoning biedt de perfecte basis om jouw droominterieur te realiseren. En met de mogelijkheid om aan de achterzijde uit te bouwen, kun je het huis laten meegroeien met jouw leven.

EEN STUKJE HISTORIE EN TOEKOMST IN ÉÉN

De erfpacht van het Hoogheemraadschap is een detail dat niet over het hoofd gezien mag worden. Het biedt stabiliteit en de mogelijkheid om op termijn volledig eigenaar te worden van de grond. En met het beschermd dorpsgezicht weet je dat de unieke uitstraling van de omgeving behouden blijft, wat bijdraagt aan de waarde van jouw investering.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Droom weg bij een woning met een tuin die uitmondt in het water, waar je elke dag geniet van een vrij uitzicht. De erfpacht biedt de kans om volledig eigenaar te worden, terwijl de status van kluswoning je uitnodigt om je eigen stempel te drukken. Met de optie om uit te bouwen en een gastenverblijf te bouwen, is het potentieel eindeloos. Dit huis in Schellingwoude, met drie slaapkamers en een tuin op het noordwesten, is een basis voor jouw toekomst. Een plek waar historie en mogelijkheden hand in hand gaan, wachtend op jouw visie.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN EN ZET DE STAP

Voel de houten vloer onder je voeten, zie de zonsondergang reflecteren in het water, hoor de stilte die alleen door de natuur wordt onderbroken. Ruik de mogelijkheden in de lucht en proef de vrijheid die dit huis biedt. Ben je klaar om de stap te zetten? Neem dan nu contact op en plan jouw bezichtiging. Dit is niet zomaar een huis, dit is de plek waar jouw toekomst begint. #MaakHetJouwThuis

Volgens de principes van Cialdini is dit het moment om te handelen. Schaarste creëert waarde, en deze kans is uniek. Wees de architect van je eigen leven en begin hier, in Schellingwoude.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 118

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 118

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord