Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HOORN

Droom je van een eigen plek onder de zon, waar het stadse leven en rust harmonieus samensmelten? Deze moderne, instapklare splitlevel woning in Hoorn biedt het allemaal. Perfect voor starters, jonge gezinnen, thuiswerkers en tweetallen die comfort en gemak hoog in het vaandel dragen. Met drie slaapkamers, een extra kamer op de begane grond en een speelveldje achter de woning, is dit huis een schot in de roos. En dat alles op slechts een steenworp afstand van alle stedelijke voorzieningen. Welkom in jouw nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Gelegen op een toplocatie in Hoorn
Eigen parkeerplaats voor de deur
Ruimtelijk gevoel door de unieke splitlevel indeling
Direct verhuisklaar en modern afgewerkt
Ideaal voor een thuiswerkplek of praktijk aan huis

EEN HUIS DAT LEEFT

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter tot de verbeelding spreekt. De woonoppervlakte van maar liefst 133m2 is verdeeld over verschillende niveaus, wat zorgt voor een speelse en dynamische woonervaring. De lichtinval is optimaal, de afwerking is van deze tijd en de sfeer is ongekend warm. De extra kamer op de begane grond (met kelderruimte) is de kers op de taart; perfect voor jouw kantoor of praktijk. Hier kun je ongestoord werken terwijl het leven in huis doorgaat.

De woonkamer nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De open keuken, voorzien van alle moderne gemakken, is de plek waar culinaire creaties tot leven komen. De slaapkamers zijn stuk voor stuk oases van rust, waar je je terugtrekt voor een welverdiende nachtrust.

Buiten is het al net zo goed vertoeven. Het speelveldje achter het huis is een paradijs voor kinderen en biedt een veilige plek om te spelen en nieuwe vriendjes te maken. De wijk is ruim opgezet en ademt een vriendelijke sfeer uit. En heb je zin in een uitstapje? Het bruisende centrum van Hoorn ligt op fietsafstand.

EEN THUIS VOOR ELKE LEEFSTIJL

Op een steenworp afstand van het centrum van Hoorn
Je auto altijd kwijt op je eigen parkeerplaats
Een zee van ruimte in deze moderne splitlevel woning
Trek je jas uit en voel je direct thuis
De ideale plek om wonen en werken te combineren

SOCIAL MEDIA POST

Ontdek jouw droomhuis in Hoorn! #Instapklaar #Thuiswerken #Splitlevel #Hoorn #WoneninHoorn #JouwNieuweThuis

Ben je klaar om verliefd te worden op een huis dat alles heeft wat je hartje begeert? Deze moderne splitlevel woning in Hoorn is een parel voor starters, jonge gezinnen en iedereen die droomt van een thuiswerkplek. Met een eigen parkeerplaats, een speelveldje voor de deur en het centrum op fietsafstand, is dit de plek waar je nieuwe herinneringen gaat maken. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in! #WoonDroom #HoornHuis #Starterswoning #Gezinsleven #WerkAanHuis

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in deze heerlijke woning, met een kop koffie in de hand terwijl je uitkijkt over het speelveldje? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe toekomst. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging in. Dit huis wacht op jouw energie om een thuis te worden. Tot snel in Hoorn!

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN

Dit huis is niet zomaar een stapel stenen; het is een canvas waarop je jouw leven kunt schilderen. Met ruimte voor groei, liefde en ontelbare herinneringen. Voel de warmte, proef de sfeer en ervaar de ruimte. Dit is waar jouw verhaal begint. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 527

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 527

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

Wooninfluencers

Laden..