Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Zelden komt er zo’n ruime gezinswoning beschikbaar.
Deze heerlijke hoekwoning met eigen oprit en garage en tevens een ruime zonnige tuin in een rustige en groene omgeving. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige plek om hun kinderen te laten opgroeien en behoefte hebben aan meer ruimte, of voor mensen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving. Deze woning biedt het allemaal.

KENMERKEN VAN DE WONING

- Riante hoekwoning met eigen oprit en garage, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte.
- Zeer ruime gezinswoning die genoeg plaats biedt voor het hele gezin.
- Gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt, ideaal voor gezinnen.
- Voorzien van een ruime en zonnige achtertuin, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten.
- Beschikt over vier goed bemeten slaapkamers, waardoor iedereen zijn eigen plek heeft.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Deze hoekwoning in Oosthuizen is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfort en ruimte. Door extra daglicht en extra ruimte te creëren op de zolder biedt de woning een woonoppervlakte van circa 140 m² en veel potentieel. 

De diepe en zonnige achtertuin is verlengstuk van de royale en lichte woonkamer.

De vier slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy voor alle gezinsleden. Op de verdieping tref je tevens een nette badkamer aan waar een tweede toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel aanwezig zijn. Bovendien is deze ruimte voorzien van vloerverwarming. 

Alle kozijnen en dakkapellen op deze verdieping zijn kunststof en behoeven nauwelijks onderhoud. Ideaal! Bovendien zorgt het energielabel C voor een energiezuinige woning.

De groene, kindvriendelijke omgeving maakt het een ideale plek voor gezinnen, terwijl de zonnige achtertuin uitnodigt tot ontspanning. 

EXTRA VOORZIENINGEN
- De woning beschikt over een eigen oprit, waardoor u altijd parkeergelegenheid bij de hand heeft.
- De begane grond en de badkamer is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort tijdens de koudere dagen.

HIGHLIGHTS IN DETAIL
Deze riante hoekwoning combineert het gemak van een eigen oprit en garage met de ruimte van een gezinswoning. De groene, kindvriendelijke omgeving maakt het een ideale plek voor gezinnen, terwijl de zonnige achtertuin uitnodigt tot ontspanning. 

EEN NUCHTERE BLIK OP UW TOEKOMSTIGE THUIS
Deze hoekwoning in Oosthuizen is een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en comfortabele gezinswoning. De woning is energiezuinig met een energielabel C. De mogelijkheid om de zolder te verbouwen biedt extra potentieel en meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin.

Oosthuizen heeft tal van voorzieningen die tevens op loopafstand te bereiken zijn. Zo is er de mogelijkheid om de kinderen naar de kinderopvang te brengen of naar de basisschool. Terwijl u daarna voor een dagelijkse boodschap terecht kunt in het uitgebreide aanbod wat Oosthuizen te bieden heeft. Ook zijn ruim voldoende recreatie en sportvoorzieningen nabij. Neem daarbij dat er een goede OV verbinding aanwezig is richting Purmerend, Amsterdam, Hoorn en Edam-Volendam en het plaatje is compleet. 

EEN UITNODIGING OM TE BEZICHTIGEN
Bent u geïnteresseerd in deze woning en wilt u meer weten? Plan dan direct een bezichtiging in via onze website. Ontdek zelf de ruimte, het comfort en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. We zien u graag verschijnen voor een persoonlijke rondleiding.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 598

Overige

Perceel oppervlakte 218

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 598

Overige

Perceel oppervlakte 218

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend