Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN OSDORP

Ontdek het summum van wooncomfort in een buurt die bruist van de mogelijkheden. Dit ruime, energiezuinige huis is een droom voor jonge gezinnen, ondernemers met een thuisbasis, gezinnen die snakken naar meer ruimte en zij die verlangen naar een oase van rust. Met vier woonlagen, vijf slaapkamers en twee badkamers biedt deze woning een zee aan ruimte. De zonnige tuin op het westen en de privéparkeerplaats met oplaadpunt maken het plaatje compleet. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar elk gezinslid zijn hart kan ophalen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Vier woonlagen van puur woongenot: Ruimte en comfort verspreid over meerdere verdiepingen.
- Vijf slaapkamers voor dromen en groeien: Ideaal voor een groot gezin of een werkruimte aan huis.
- Twee badkamers voor piekfijne ochtenden: Nooit meer wachten tot de badkamer vrij is.
- Zonnige tuin op het westen: Geniet van lange zomeravonden en gezellige barbecues.
- Eigen parkeerplaats met oplaadpunt: Altijd een plek voor je auto en klaar voor de toekomst.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail en comfort. De woonkamer, een royale 29 vierkante meter, is het kloppend hart van het huis waar licht en ruimte samenkomen. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die de kamer een open en uitnodigende sfeer geeft. De moderne keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes.

Met een energielabel A is dit huis niet alleen een warme deken voor jou en je gezin, maar ook voor onze planeet. De vijf slaapkamers zijn ruim en kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt, of het nu gaat om een rustige thuiswerkplek of een speelparadijs voor de kinderen. De twee badkamers, elk met een eigen karakter, bieden een frisse start van de dag of een ontspannen afsluiting van een drukke werkweek.

De tuin, gelegen op het westen, is een verlengstuk van het woongenot. Hier kun je de zon op je huid voelen, de geur van vers gemaaid gras opsnuiven en luisteren naar het vrolijke gekwetter van vogels. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, van de eerste stapjes van je kind tot aan de jaarlijkse familiebarbecue.

DE PERFECTE LOCATIE
Gelegen op een steenworp afstand van de Sloterplas, biedt deze woning de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en natuurlijke schoonheid. Het Winkelcentrum Osdorpplein, met een divers aanbod aan winkels en horeca, ligt om de hoek. De nabijheid van openbaar vervoer met tramlijn 1 en 17 zorgt ervoor dat je binnen no-time in het hart van Amsterdam staat, terwijl de A-10 en A-4 garant staan voor een vlotte verbinding met de rest van Nederland.

Dit is een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen. Vier woonlagen bieden een zee aan ruimte en mogelijkheden. Vijf slaapkamers geven iedereen een eigen plek, terwijl twee badkamers zorgen voor comfort en gemak. De zonnige tuin op het westen is perfect voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. En met je eigen parkeerplaats en oplaadpunt ben je helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Dit alles in een buurt die leeft, met natuur, winkels en vervoersverbindingen binnen handbereik. Een plek waar je kunt groeien, werken en genieten. Welkom thuis.

EEN HUIS DAT JE MOET BELEVEN
Dit huis is niet alleen een plek om te wonen, het is een ervaring. Een plek waar je de toekomst kunt omarmen, waar je kinderen kunnen opgroeien en waar je bedrijf kan bloeien. Het is een thuis dat je zintuigen prikkelt en je hart verovert. Ben je klaar om deze stap te zetten? Neem dan nu contact op en laat je betoveren door dit prachtige huis. Jouw nieuwe begin wacht op je.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord