Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

JOUW NIEUWE THUIS OP EEN HISTORISCHE LOCATIE
Ontdek het comfort van modern wonen op een plek met een verhaal. Dit jonge en moderne driekamerappartement ligt op de kruising van de Houtstraat met de Groeseindstraat, in het hart van een van de oudste wijken van Tilburg. Hier combineer je de charme van historische straten met het gemak van hedendaags design en comfort. Het bevindt zich op de eerste verdieping, het complex telt in totaal 4 woonlagen.

EEN PLEK WAAR GESCHIEDENIS EN TOEKOMST SAMENKOMEN
Het appartementencomplex staat fier op de kruising, als een baken van moderne architectuur te midden van de tijdloze uitstraling van de wijk. Jouw privé parkeerplaats wacht op je na elke reis, of je nu terugkomt van werk of een dagje uit in de stad.

CENTRAAL WONEN MET ALLES BINNEN HANDBEREIK
De centrale ligging nabij de Veldhovenring en de Besterdring betekent dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Of je nu op de fiets springt naar het stadshart of een ontspannen wandeling maakt naar de Besterdring met zijn veelzijdige winkelaanbod, supermarkten en speciaalzaken, het ligt allemaal op steenworp afstand.

DE BESTERDRING: EEN WINKELPARADIJS OM DE HOEK
De Besterdring is een levendige straat waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor die speciale delicatessen of een nieuwe outfit. En laten we de beroemde textielmarkt op woensdagochtend niet vergeten, waar Tilburg zijn textielverleden nog altijd met trots etaleert.

EEN APPARTEMENT DAT AAN AL JE WENSEN VOLDOET
Dit appartement is niet alleen een thuis, het is een levensstijl. De ruime woonkamer met balkon op het zuiden, de twee comfortabele slaapkamers en de volledige isolatie zorgen voor een ongekend wooncomfort. En met de stad zo dichtbij, is er altijd iets te beleven.

DRIEKAMERAPPARTEMENT
Driekamerappartement met een gunstige indeling. Het de gehele leefruimte is op de zuidzijde georiënteerd. De slaapvertrekken blijven hierdoor in de zomer erg koel.

PRETTIG BUITEN VERBLIJVEN
Het is prettig buiten verblijven op de loggia. Je zit in de zon en wanneer het regent kun je toch heerlijk buiten zitten.

HIGHLIGHTS DIE JE LEVEN VERLICHTEN
- Historische Charme: Gelegen in een van de oudste wijken van Tilburg, vol verhalen en karakter.
- Modern Gemak: Een jong en modern appartement dat klaar is voor de toekomst.
- Overdekte privé Parkeerplaats op afgesloten terrein!: Altijd een plekje voor je auto, direct bij je thuis!
- Centraal Gelegen: De Veldhovenring en Besterdring om de hoek, het stadshart op fietsafstand.
- Winkelplezier: De Besterdring biedt een diversiteit aan winkels en op woensdag de beroemde textielmarkt.

SOCIAL MEDIA POST

Ontsnap aan de drukte en vind rust in jouw moderne appartement in het historische hart van Tilburg! ???? #TilburgWonen #CentraalComfort #ModernThuis #PrivéParking #WinkelWalhalla #Textielmarkt #StadsLeven #DuurzaamThuis**EEN UITNODIGING DIE JE NIET KUNT WEIGEREN**

Ben je klaar om deel uit te maken van een gemeenschap die de rijke geschiedenis van Tilburg ademt en tegelijkertijd geniet van alle moderne gemakken? Dit is je kans om een thuis te creëren in een omgeving die zowel inspirerend als praktisch is. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van verleden en heden. Jouw nieuwe leven wacht op je, hier op de kruising van de Houtstraat en de Groeseindstraat. Maak de stap naar een toekomst vol mogelijkheden. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 239

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 239

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg