Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Maarweide 1, Terheijden

Deze ruim opgezette hoekwoning met een prachtig perceel en een inpandige garage biedt alles wat je zoekt in een comfortabel thuis. Met een ruime woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De woning heeft een energielabel B dankzij de 10 zonnepanelen op het dak en een tuin op het oosten, perfect voor zonnige ochtenden en gezellige buitenmomenten.

INDELING

BEGANE GROND

Betreed de woning via de entree en stap binnen in de ruime woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer. Aan de voorzijde bevindt zich de dichte keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich een vierde slaapkamer bevindt. Deze ruimte kan dienen als slaapkamer, maar ook als hobbyruimte, kantoor of speelkamer, afhankelijk van jouw behoeften.

BUITENLEVEN

De woning beschikt over een tuin op het oosten, waar je kunt genieten van de ochtendzon en heerlijke buitenmomenten kunt beleven. De ruime tuin biedt mogelijkheden voor tuinieren, ontspannen en buiten spelen.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

Maarweide 1 is gelegen in Terheijden, een gezellig dorp met diverse voorzieningen en een prachtige omgeving. Op korte afstand vind je de haven van Terheijden, waar je kunt genieten van het water en verschillende watersportactiviteiten kunt beoefenen. Daarnaast biedt Terheijden diverse winkels, scholen, sportfaciliteiten en natuurlijke recreatiegebieden voor ontspanning en plezier voor het hele gezin.

KORTOM

Deze ruime hoekwoning aan Maarweide 1 in Terheijden biedt alle ruimte en comfort die je nodig hebt voor een fijn thuis. Met een energielabel B, een inpandige garage en een tuin op het oosten ben je verzekerd van een comfortabele en duurzame woonomgeving. Geniet van alles wat Terheijden te bieden heeft en maak van deze woning jouw ideale thuisbasis!

KENMERKEN - Ruim woon opp. (ca. 133m2); - Ruim perceel (ca. 245m2); - Energielabel B; - 10 Zonnepanelen Bj 2022; - Schilderwerk 2020; - Plat dak vervangen 2020;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 245

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 245

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda