Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een verrassing... uitgebouwd, opgebouwd en volledig instapklaar! Deze geschakelde twee-onder-een-kap woning is gelegen in het gezellige Bergeijk en voorzien van een inpandige garage (met smeerput), 4 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een riante woonkeuken.

Indeling

Begane grond: Middels overdekte entree binnenkomst in de hal met toiletruimte voorzien van een fonteintje, meterkast, de trapopgang naar de verdieping en doorgang naar de woonkamer. De L-vormige woonkamer is licht en ruim, met een zitgedeelte aan de voorzijde waar een houtkachel voor extra warmte en sfeer zorgt. De betonnen gietvloer in combinatie met de houten visgraatvloer geeft de ruimte een moderne uitstraling.

Aan de achterzijde bevindt zich de uitgebouwde woonkeuken met complete inrichting in hoekopstelling voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast. De openslaande deuren bieden toegang tot de zonnige achtertuin. De inpandig bereikbare garage is voorzien van een smeerput, verwarming, elektra en water, ideaal voor een hobby of beroep aan huis.

1e Verdieping: De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie royale slaapkamers. Vanuit de tussengelegen garderobekamer is de opgebouwde-, luxe badkamer bereikbaar, uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in een meubel, toilet en de aansluiting voor wasapparatuur.

2e Verdieping: De vaste trap leidt naar de zolderverdieping waar zich een grote voorzolder bevindt met toegang tot de stookruimte met opstelling van de c.v.-combiketel. Voorts de vierde slaapkamer met dakkapel.

Buiten: De verzorgd aangelegde achtertuin heeft een gazon, plantenborders, verharding en een sfeervol overdekt terras, perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden: • Energielabel A! Voorzien van 14 zonnepanelen. • Kindvriendelijke ligging aan een rustige straat. • Op loopafstand van kinderopvang en de Prinses Beatrix basisschool. • Op korte afstand van het gezellige centrum van Bergeijk gelegen met horeca en winkels. • Uitstekende ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus (ca. 15 a 20 autominuten).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 224

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 224

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars