Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze instapklare eindwoning is onder andere voorzien van een ruime living, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping waar een 4e slaapkamer te realiseren is. Daarnaast beschikt de woning over een onderhoudsvriendelijke tuin welke is gesitueerd op het noordoosten. Het geheel is gelegen aan een rustige woonstraat in woonwijk Dijkstraten en is centraal gelegen op korte afstand van scholen, het centrum met al haar voorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen. Ben jij op zoek naar een energiezuinige woning en heb je geen zin om te klussen? Kom dan eens kijken bij dit leuke huis!

Begane grond Entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie pvc vloer. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de living en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Ruime living met keuken aan de voorzijde en zitgedeelte aan de achterzijde van de woning. De living is voorzien van een praktische trapkast, een loopdeur welke toegang geeft tot de achtertuin en een pvc vloer. Het keukenblok is in een hoek opgesteld en voorzien van voldoende opbergruimte, een kunststof werkblad, spoelbak en diverse inbouwapparatuur, te weten: een combi-oven/magnetron, een koel-/vriescombinatie, een kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

Eerste verdieping De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een pvc vloer. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 15 m². Slaapkamer II is ca. 11 m² en ligt aan de achterzijde. Slaapkamer III is eveneens gelegen aan de achterzijde. Deze ruimte is ca. 7 m². De badkamer beschikt over een douche met thermostaatkraan, een wastafel in meubel, een wandcloset en een designradiator.

Tweede verdieping Een grote open zolderruimte met dakraam waar eventueel een 4e slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. De ruimte is voorzien van een vinyl vloer, praktische opbergruimte achter de knieschotten, aansluiting voor de wasapparatuur alsmede een kast waarin de warmtepomp en de WTW-installatie zich bevinden. Ook de omvormer voor de zonnepanelen hangt hier.

Tuin Onderhoudsvriendelijke voortuin met plantenbak en siergrind. De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is grotendeels bestraat. Ook is er een gazon aanwezig alsmede een buitenkraan, achterom alsmede een houten berging welke is voorzien van elektra.

Bijzonderheden: - instapklare eindwoning met veel daglichttoetreding; - de woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp en is voorzien van zonnepanelen die (bij normaal gebruik) voldoende opbrengst genereren voor het totaal verbruik; - de woning is voorzien van kunststof kozijnen; - vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - op het dak liggen 24 zonnepanelen; - voldoende parkeergelegenheid in de straat; - het geheel is gelegen aan een rustige woonstraat in woonwijk Dijkstraten en is centraal gelegen op korte afstand van scholen, het centrum met al haar voorzieningen, het NS-station en diverse uitvalswegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branche brede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 420

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems