Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een rustige, fijne en kindvriendelijke woonomgeving ligt dit halfvrijstaande woonhuis met voor- en achtertuin, oprit, garage en buitenberging. Het huis is goed onderhouden, keurig afgewerkt en verduurzaamd met o.a. HR++ beglazing en zonnepalen en voorzien van een energielabel C. Deze woning ligt in de wijk "Overbroek", in het Heerlense stadsdeel Hoensbroek, op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en sport- en recreatievoorzieningen en tegenover een plantsoen met speeltuin. Hoensbroek is centraal gelegen met een goede en snelle verbinding naar onder andere Aken, Heerlen en Maastricht (circa 15 autominuten), alsook het centrum van Heerlen en natuur- en wandelgebied de Koumenberg.

Voortuin en oprit, entree en hal. De hal heeft een (vernieuwde) meterkast, een betegeld toilet met fonteintje en het trappenhuis. De gesloten keuken is ingericht met een moderne keuken-installatie voorzien van inductie-kookplaat (2022), afzuigkap en koelkast. Tevens is er een bergkast onder de trap. De vloer van keuken en hal is recentelijk vernieuwd met een PVC vloer. De doorzon woonkamer heeft veel lichtinval, een parketvloer en airco-installatie.
De tuin is bestraat, onderhoudsvriendelijk, ligt op het zonnige Zuiden, heeft een electrisch bedienbaar zonnescherm en een stenen buitenberging. Deze is volledig geïsoleerd en voorzien van water, stroom en riolering en heeft een wasmachine-aansluiting. De garage is vrijstaand en heeft een sectionaal poort.

Overloop, doorlopende parketvloer en drie slaapkamers met muurkasten. De slaapkamers zijn 13,5 m2, 10 m2 en 5,6 m2 groot. De kleine maar fijne badkamer is ingericht met een douche en badmeubel. Een separaat modern toilet bevindt zich op de overloop. Ook deze verdieping heeft een airco-installatie.

Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Deze is ideaal voor opslag en biedt ook plaats aan de C.V.-installatie, de mechanische ventilatie box en de omvormer van de zonnepanelen.

* energielabel C;
* 8 zonnepanelen (eigendom);
* voorzien van kunststof kozijnen en HR++ beglazing;
* geheel voorzien van rolluiken; gedeeltelijk electrisch bedienbaar;
* electrisch bedienbaar zonnescherm;
* 2 airco-installaties;
* geïsoleerde buitenberging;
* kindvriendelijk, tegenover plantsoen met speeltuin en nabij (basis)school en kinderopvang;
* aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 373
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
Garage opp 15.6
Perceel oppervlakte 225
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 373
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
Garage opp 15.6
Perceel oppervlakte 225
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?