Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een unieke parel... Karel Doormanlaan 35 te Reuver, een vrijstaande familiewoning met veel karakter, sfeer en met een unieke uitstraling. Goed nieuws deze woning komt beschikbaar voor een nieuwe eigenaar.

De karakteristieke aanwezige elementen zorgen ervoor dat deze woning echt bijzonder genoemd mag worden.
Een woonhuis uniek in haar soort met een zonnige aangelegde tuin, een karakteristieke royale ontvangsthal, een ruime kelder, een keuken met mooi daglicht, een royale praktische bijkeuken, een grote sfeervolle living met open haard en fantastische lichtinval, 4 slaapkamers en een ruime te moderniseren badkamer, een royale oprit én een eigen garage.

Ben jij op zoek naar een woning met oog voor detail, gelegen nabij het centrum van Reuver met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik? Dan zou deze familiewoning wellicht jouw nieuwe woonadres kunnen worden.

De charme van deze woning is duidelijk zichtbaar meteen bij binnenkomst in de ontvangsthal door de prachtige vloer en het mooie aanwezige glas-in-lood.
Ontdek deze sfeervolle woning gelegen aan de Karel Doormanlaan 35. Gelegen op een perceel van maar liefst 675m2 biedt deze prachtige woning een zeldzame combinatie van veel ruimte, comfort, licht en karakter.
De sfeer die de huidige eigenaren op dit woonadres met smaak hebben gecreëerd, is een perfecte combinatie van "oud en nieuw" in diverse opzichten!
Laat je verrassen door wat deze woonlocatie te bieden heeft.

Indeling van de woning;
Kelder;
Dit woonhuis heeft een ruime (provisie)kelder, erg handig én ideaal. Daarnaast is de woning voorzien van een kruipruimte.

Begane grond;
Binnen word je verwelkomd door veel natuurlijk daglicht, hetgeen de gehele ruime ontvangsthal een aangename uitstraling geeft.
Deze woning beschikt over een royale ontvangsthal, het is hier koninklijk binnenkomen.
Hier is de toegang tot de ruime kelder.
De gigantische ontvangsthal legt verbinding met de toegangsdeur naar de kelder, het gastentoilet, de keuken, de living en tot een statige trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer.

De woonkamer, met gezellige open haard en grote raampartijen voorzien van zonneschermen, biedt een warme en uitnodigende sfeer ideaal voor ontspanning en samenzijn met je gezin, familie en/of vrienden.
Bij binnenkomst in de L-vormige woonkamer valt je oog meteen op een zee van daglicht hetgeen door de grote raampartijen rechts de woonkamer binnen valt.
De indeling van de woonkamer is erg prettig waardoor deze living op diverse manieren in te richten is. Bij de haard is een ruime gezellige zithoek gelegen. De eetkamertafel is ideaal opgesteld ten opzichte van de keuken en de aan de woonkamer grenzende serre/tuinkamer.
De grote tuinkamer/serre, centraal gelegen in de weelderig aangelegde tuin, biedt een prachtig uitzicht over de tuin en geeft een oase van rust. Deze extra meerwaarde op dit woonadres is voor veel doeleinden te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een separate ruimte voor de kinderen om heerlijk te kunnen spelen of door hier ongestoord thuis te kunnen werken. Natuurlijk is het ook heerlijk om hier te genieten van een goed boek met een kopje koffie in de zon. Mogelijkheden te over voor een grote doelgroep.

Een dichte, te vernieuwen keuken en ruime bijkeuken met keukenblok bieden voldoende ruimte voor culinaire avonturen en huishoudelijke taken. De keuken is toegankelijk vanuit de ontvangsthal, de woonkamer en de bijkeuken.
De bijkeuken met witgoed opstelling voor wasmachine en droger en met een handig extra keukenblok is bereikbaar vanuit de keuken, de tuin en de garage.

Eerste verdiepingsvloer;
Via de open trapopgang kom je op de eerste verdieping. Mooie aanwezige glas-in-lood ramen geven een bijzondere sfeer bij deze opgang.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers en één iets kleinere kamer, elk met een eigen balkon. Handige aanwezige muurkasten zorgen voor ideale extra opbergruimte.
De te moderniseren badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel. Deze badkamer biedt voldoende ruimte om naar eigen wens en smaak deze plek in huis (op termijn) te moderniseren.

Zolder;
Een vlizotrap toegang biedt tot de bergzolder, perfect voor extra opslagruimte.

Garage/oprit;
De woning beschikt over een ruime oprit zodat parkeren op eigen terrein altijd mogelijk is. Tevens is er een eigen garage met watervoorziening, elektriciteit en een elektrisch bedienbare poort wat zorgt voor ultiem gemak en veiligheid.

Tuin;
Dit woonhuis is gelegen op de hoek van de Pastoor Rijnderslaan en Karel Doormanlaan. Hierdoor is de tuin rondom de woning gelegen. Een ideale tuin voor zowel zonliefhebbers als voor mensen die schaduw prefereren.
De voortuin geeft het woonhuis een mooi aanblik in het straatbeeld. De zijtuin is een groene oase en is verzorgd aangelegd. Opzij van het woonhuis is een toegangspoortje met paadje hetgeen je door de tuin achterom naar het woonhuis en de garage leidt.
De achtertuin met veel dag- en zonlicht is een heerlijke plek om te kunnen relaxen en genieten. Centraal is hier de tuinkamer/serre gelegen. Deze tuinkamer is uitgevoerd in aluminium met glas.
Een handig losstaand tuinhuis is een ideale extra opbergplek voor bijvoorbeeld het opbergen van tuinspullen, gereedschap en/of buiten speelgoed.

Dit woonhuis is echt uniek te benoemen en is vier generaties binnen de familie gebleven, een echte familie woning dus. Het is geschikt voor een grote doelgroep en er zijn erg veel mogelijkheden met deze woning te realiseren.
Mis deze kans niet om te genieten van veel woonruimte en luxe wonen in het hart van Reuver.

Aanvullende informatie;
*Wonen en werken aan huis is mogelijk op dit woonadres
*De woning heeft een fantastische centrale ligging in het centrum van Reuver
*De benodigde voorzieningen liggen op loopafstand
(o.a.diverse scholen, het winkelcentrum, horecagelegenheden, bioscoop, sporthal en zwembad)
*Bus- en treinstation liggen op loopafstand

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 179,40 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 56,90 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Gebouwgebonden buitenruimte(n) 29,00 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 10,70 m2
Bruto inhoud - Woning 921,72 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
Reuver is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Reuver. Met de bus en per trein is Reuver goed te bereiken.

Heb je interesse in dit mooie woonhuis? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen op de website www.ingepelsersmakelaardij.nl of door een mail te sturen met je gegevens naar [email protected] en wij nemen contact met je op.
Graag tot binnenkort!



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 179.4
Inhoud woonhuis 921.72
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 675
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 179.4
Inhoud woonhuis 921.72
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 675
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij