Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom thuis op Moesel

Droom je van een ruimtelijk thuis voor jouw jonge of groeiende gezin? Deze uitgebouwde gezinswoning in de kindvriendelijke buurt Moesel biedt alles wat je hartje begeert. Met een royale woonkamer, een keuken die van alle gemakken is voorzien, en een zonnige tuin op het zuiden, is dit jouw ideale woning. 

Highlights van jouw toekomstige huis

- Uitgebouwde 2/1 kapwoning: een zee van ruimte 
- Ruime woonkamer en keuken: een uitnodigende plek waar koken en gezelligheid hand in hand gaan
- Drie slaapkamers: Elk gezinslid zijn eigen ruimte, plus een vierde extra kamer op de zolderverdieping. 
- Recent aangelegde achtertuin op het zuiden: met kunstgras en een sfeervolle tuinkamer
- Praktische berging: inclusief smeerput, ideaal voor de hobbyist of doe-het-zelver. 

Een huis dat leeft

Welkom in deze prachtige uitgebouwde gezinswoning, waar elke vierkante meter van de 141 m² woonoppervlakte en 259 m² perceeloppervlakte garant staat voor een tal aan mogelijkheden. De tuin op het zuiden, een zonovergoten plek, nodigt uit tot eindeloze zomeravonden en onbezorgd kinderspel. Met vier slaapkamers biedt dit huis een privé-vertrek voor iedereen, terwijl de vierde kamer op de zolder met dakkapel een flexibele ruimte biedt die zich aanpast aan jullie veranderende behoeften.

De ruime uitgebouwde woonkamer, met prettig lichtinval, is een plek waar elk gezinslid zich direct thuis voelt. De keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur, is het hart van het huis, waar je samenkomt voor maaltijden en gezelligheid. 

De recent aangelegde achtertuin, zuidelijk gelegen, is voorzien van kunstgras en een ruim terras. De tuinkamer, een charmante toevoeging, biedt een beschutte plek om te genieten van de natuur, ongeacht het weer.

Voor de praktisch ingestelde bewoner is de berging met smeerput een droom die uitkomt; een plek waar fietsen, gereedschap en hobbyprojecten een eigen ruimte vinden.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De woning is bijna volledig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en een verlaging van de energiekosten. De oude gevelpanelen hebben plaatsgemaakt voor fraai op gemetselde muren die de woning een frisse en moderne uitstraling geven. De begane grond is uitgerust met een moderne tegelvloer met vloerverwarming, die zorgt voor een aangename warmte onder de voeten en een uniforme temperatuurverdeling door het hele huis.

Highlights uitgelicht

In deze uitgebouwde gezinswoning vind je de perfecte balans tussen comfort en stijl. De ruime woonkamer en keuken zijn het hart van het huis, waar je samenkomt voor maaltijden en gezelligheid. De drie slaapkamers bieden ieder een eigen plekje, terwijl de zolderkamer met dakkapel een fantastische bonus is. De achtertuin is een zonnig paradijs en de praktische berging met smeerput maakt dit huis helemaal af.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 650

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 650

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert