Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Unieke kans op de Veluwe: Recreatiewoning met eigen grond en zelf verhuur beschikbaar op Camping de Konijnenberg**

Deze prachtige recreatiewoning, gelegen op Camping de Konijnenberg in het hart van de Veluwe, biedt een unieke kans voor recreanten en investeerders die op zoek zijn naar een stukje paradijs in de natuur. Met een woonkamer die overvloeit van natuurlijk licht, voorzien van een Led tv en een elektrische open haard, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avonturen in de omgeving.

**Gezellige keuken en comfortabele slaapkamers**

De keuken van deze woning is uitgerust met een koelkast, gasfornuis, afzuigkap en veel opbergkasten voor al uw kookbenodigdheden. De 2 slaapkamers, waarvan 1 ruim en voorzien van veel opbergmogelijkheden, bieden voldoende ruimte om tot rust te komen en te genieten van een goede nachtrust temidden van de rustgevende geluiden van de natuur.

**Moderne badkamer en ruime tuin**

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel, waardoor u van alle gemakken bent voorzien tijdens uw verblijf. Buiten kunt u genieten van een ruime tuin op een perceel van 188m2, compleet met een comfortabele lounge set om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

**Eigen parkeerplaats en veel mogelijkheden**

Met een eigen parkeerplaats op het terrein heeft u altijd een plekje voor uw auto, zodat u zorgeloos de omgeving kunt verkennen. Of u nu op zoek bent naar een knusse vakantiebestemming of een investeringsmogelijkheid met verhuurpotentieel, deze woning biedt tal van mogelijkheden om uw dromen waar te maken.

Het gaat hier om een recreatiewoning voor recreatie gebruik.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige recreatiewoning op de Veluwe. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de magie van deze plek zelf te ervaren. Let op, deze kans wil je niet missen!

Faciliteiten op de camping:
Op camping de Konijnberg valt er altijd wat te beleven. Van het Grand Cafe tot de Indoor Speeltuin en het Recreatie-animatieteam, er is genoeg vermaak voor jong en oud. Verder kun je genieten van Family Bowling, snacken bij Cafetaria 't Konijntje, en nog veel meer.
-Grand Cafe
-Indoor Speeltuin
-Recreatie/animatieteam
-Funbowl/Familiebowling
-Cafetaria ’t Konijntje
-Overdekt zwembad met Poolbar

Over Camping Konijnenberg:
Een vakantie op de Veluwe staat garant voor ontspanning, gezelligheid, rust en vooral lekker eten zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan! In het restaurant ‘De Konijnenberg’ worden heerlijke maaltijden geserveerd, van ontbijt tot diner. Ook voor de kinderen zijn er lekkere gerechten zoals de 'Bambino pizza margarita' en verrassende kindermenu's.

Kortom, op Camping Konijnenberg is er voor iedereen wat wils. Met faciliteiten als een overdekt zwembad, speeltoren, en pannaveld is er altijd iets te doen. Of je nu een recreant bent die komt ontspannen of een investeerder die zoekt naar een lucratieve mogelijkheid, dit prachtige chalet op de Veluwe biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantiebeleving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 188
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 40
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 188
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Recradroom