Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nette maisonnette woning met 3 slaapkamers en ruim balkon op het westen.
De woning heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur en is op een rustige locatie gelegen in de wijk Maandereng. Scholen, winkels, openbaar vervoer en toegang tot de uitvalswegen bevinden zich allen in de nabije omgeving.
Op de begane grond treft u de entree met direct de trapopgang naar de 1e verdieping.
Eerste verdieping
In de hal bevindt zich de meterkast met voldoende groepen, toegang tot de volledig betegelde toiletruimte met fonteintje en de woonkamer.
De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon op het westen. De ramen zijn voorzien van screens. De L-vormige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron-oven, vaatwasser, geïntegreerde afzuigkap en een kookplaat.
Tweede verdieping
Ruime overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer. In de volledig betegelde badkamer treft u een douchehoek, wastafelmeubel, handdoekradiator en het 2e toilet. De badkamer is voorzien van mechanische afzuiging.
Aan de voorzijde van de woning vindt u een slaapkamer met dakkapel voorzien van rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 Velux dakramen.
Derde verdieping
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. De zolder is momenteel nog 1 grote ruimte waar dus de 3e slaapkamer zich bevindt en die beschikt over een Velux dakraam. Tevens vindt u hier de CV ketel (Nefit Smartline HR 2005) en de wasmachine aansluiting.
Berging
Aan de zijkant van het complex bevindt zich de ruime stenen berging, voorzien van elektra.
Bijzonderheden:
- Energielabel B, volledig geïsoleerd;
- Servicekosten € 80,00 per maand;
- Ruim balkon op het westen;
- Totaal 3 slaapkamers aanwezig.
Koopovereenkomst: Bij de verkoop zal er een standaard NVM koopovereenkomst worden gehanteerd. Bij woningen welke ouder zijn dan 20 jaar, worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst: - Asbestclausule; - Ouderdomsclausule. Koopt u de woning zonder voorbehoud van financiering? Dan zullen wij een termijn hanteren van 14 dagen na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 335

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette, Standaard
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 335

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl