Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Rivierduinen, een unieke woonwijk in het hart van Silvolde waar natuur en modern wonen harmonieus samenkomen. Aan de Stroomrug 8 vindt u deze prachtige hoekwoning uit 2023 – de perfecte mix van duurzaam en comfortabel leven én wonen. Deze energiezuinige woning (label A++++) is onderdeel van een zorgvuldig ontworpen woongebied dat respect voor het landschap combineert met hedendaags woongenot.

IN HET KORT
• Eigentijdse hoekwoning uit 2023
• Gloednieuwe wijk Rivierduinen: wonen met de natuur als buur
• Energielabel A++++: nagenoeg energieneutraal
• Vloerverwarming en warmteterugwininstallatie
• Ruime, lichte woonkamer met open keuken
• Zonnig terras en tuin op het zuidwesten

ALGEMEEN
In de gloednieuwe wijk Rivierduinen woont u met de natuur als buur. Hier is het naoberschap op zijn best: met raad en daad uw medebewoners terzijde staan. Rivierduinen is een toekomstbestendige buurt met duurzame woningen, een gemeenschappelijke buitenruimte (HAL 11), een kas en een moestuin. Een buurt vóór en met iedereen die graag buiten woont, maar wel dicht bij alle voorzieningen van Silvolde.

Het dorp Silvolde biedt een perfecte mix van landelijk wonen en goede voorzieningen. Het dorp is bekend om zijn gezellige dorpskern met winkels voor dagelijkse boodschappen en een aantal goede restaurants. Voor natuurliefhebbers is de omgeving een waar paradijs, met prachtige fiets- en wandelroutes door het kenmerkende Achterhoekse landschap. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Doetinchem voor meer winkels en uitgaansgelegenheden, en ook grotere steden als Arnhem en Enschede zijn goed bereikbaar.

BEGANE GROND
ENTREE
Welkom in uw nieuwe thuis! Loop tussen het groen door naar uw voordeur en stap binnen in deze fijne woning. De entree is overdekt, wat niet alleen beschutting biedt maar ook een stijlvolle uitstraling geeft aan de woning. Stap de voordeur door en u staat direct in de lichte, open woonruimte die de gehele breedte van de woning beslaat.

KEUKEN
De open keuken is uitgerust met moderne witte kastfronten, een praktisch werkeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, Quooker-kraan en een inductiekookplaat. Dankzij de afzuiging in de kookplaat is er geen storende afzuigkap in het blikveld. Het keukenblok in L-vorm biedt veel werk- en opbergruimte, ideaal voor kookliefhebbers.

WOONKAMER
De ruime, lichte woonkamer springt meteen in het oog dankzij de grote ramen aan de voor-, achter- én zijkant. Deze zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de gehele ruimte. De woonkamer is voorzien van een grote schuifpui die toegang biedt tot een stijlvol houten terras en de gezamenlijke tuin. Deze pui zorgt niet alleen voor (nog meer) natuurlijk licht, maar creëert ook een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De gehele begane grond is voorzien van stijlvol, grijsgroen leisteen met vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte. Halverwege de woonkamer en de keuken is een kleine hal gecreëerd. Hier vindt u een modern toilet voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

EERSTE VERDIEPING
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Hier vindt u twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Met een plafondhoogte van 2.62 meter voelt – én is – deze verdieping zeer ruimtelijk. Ook de eerste verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.

SLAAPKAMER 1
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze biedt ruimte voor een royaal tweepersoonsbed en kastenwand.

SLAAPKAMER 2
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is ideaal als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor.

BADKAMER
De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een zwevend toilet, en een wastafelmeubel met spiegelkast. De strakke, witte betegeling en de glazen douchewand geven de badkamer een luxe uitstraling.

Op de overloop bevindt zich een praktische kast waar de wasmachine- en drogeraansluitingen zijn ondergebracht, evenals de technische installaties (warmteterugwininstallatie).

BUITENRUIMTE
De woning beschikt over een fraai aangelegde voortuin en gebouwgebonden terras. Het terras aan de achterzijde is een heerlijke plek om te genieten van de zon, met een ligging op het zuidwesten. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een combinatie van bestrating en groen, en biedt, indien gewenst, extra ruimte voor een kleine zithoek. Het terras achter de woning grenst aan een gedeelde tuin die wordt onderhouden door de “Groen Commissie”.

De woning beschikt over een eigen parkeerplaats en een (aparte) berging.

NAOBERSCHAP OP ZIJN BEST
Het naoberschap komt in deze wijk beter tot uiting dan waar dan ook. Voor én met elkaar is hier aan de orde van de dag! Allereerst natuurlijk vanwege de gezellige en gemoedelijke sfeer, maar ook door de verschillende commissies. Heeft u groene vingers? U bent van harte welkom om aan te sluiten bij de Groen Commissie of de Kas-commissie. Of wat dacht u van de technische commissie, de terreincommissie of de commissie voor de gemeenschappelijke ruimte HAL 11? Rivierduinen bruist, mede dankzij haar inwoners. Naoberschap op zijn best!

BIJZONDERHEDEN
• Nieuwbouwwoning, gehele wijk opgeleverd in 2023
• Uitstekend geïsoleerd met energielabel A++++
• Internet via glasvezel
• Luchtwarmtepomp en cv-ketel voor efficiënte verwarming en warm water
• Gehele woning voorzien van vloerverwarming
• Actieve VvE voor goed onderhoud van de gezamenlijke delen
• Gebouwgebonden buitenruimte (veranda) van 8 m²
• Gezamenlijke tuin

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige en duurzame woning in het charmante Silvolde? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van modern comfort, duurzaamheid en de rust van het Achterhoekse leven. Wie weet is dit binnenkort uw nieuwe thuis! De woning wordt aangeboden met een bieden vanaf-prijs van €390.000,- k.k.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 99
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 330
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 99
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Kwaliteit object Normaal
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden