Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het kort:
ruime sfeervolle boerderij - vrij gelegen - weids uitzicht - groot perceel - grote schuur – slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Op een werkelijk fantastische locatie midden tussen de weilanden vindt je deze prachtige stolpboerderij op een kavel van 1.45 hectare.

Drogeham is een gezellig klein dorp in de gemeente Achtkarspelen in Friesland. Het dorp staat bekend om zijn landelijke karakter en rustige sfeer. Drogeham ligt in een prachtige omgeving met veel groen en is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het dorp heeft ook voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool en sportverenigingen.

Kortom een unieke kans: een prachtige gelegen woonboerderij!

• Indeling
Begane grond:

Via de voordeur komt u binnen in de entree, vanuit hier toegang tot het toilet, cv ruimte, wasruimte, schuurgedeelte en de keuken.
Via de ruime moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een aangrenzende ruime kelder, komt u in de woonkamer. Het vele daglicht zal u aangenaam verrassen!

Het energielabel F is goed te verklaren wanneer u naar de prachtige originele elementen in het glas kijkt. Wanneer u vervolgens vanuit de woonkamer de gang in loopt, schrik dan niet van de verlichting wat automatische aan gaat. Dit is een mooie entree naar de luxe ruime badkamer met ligbad en eigen toilet. Aan het einde van deze gang komt u bij een zeer ruime inloopkast en een slaapkamer. Kortom de begane grond is instap klaar, luxe afgewerkt en levensloopbestendig.

• Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers.
De vorige bewoner is begonnen met het strippen van deze verdieping. Het begin is dus gemaakt en de nieuwe eigenaar kan hier naar eigen inzicht een mooie afgewerkte verdieping van maken.

• Schuur:
Het schuurgedeelte bestaat uit de voormalige koeienstal en een grootte open ruimte voor opslag en/of het uitvoeren van hobby’s. De indrukwekkende houten gebinten kap is in goede staat.
Het rieten dak behoeft op korte termijn onderhoud.

• Buitenom:
Buiten staan twee schuren. De grootste heeft een interne verbinding met het traditionele schuurgedeelte. Hier was voor heen de paarden stallen. De daarnaast staande grage is met asbest bedekt en is sloopwaardig.

• Goed om te weten:
- De verkopers hebben niet zelf in de woning gewoond, hiervoor zal een clausule opgenomen worden in de koopovereenkomst. Er is daarom geen vragenlijst aanwezig. Het object wordt in huidige staat verkocht.
- De clausule “As is Where is” wordt opgenomen in de koopovereenkomst
- De oplevering is in overleg, kan snel.
- Over de toegangsweg ligt een erfdienstbaarheid ten gunste van de achterliggende percelen en boerderij
- De rieten kap heeft onderhoud nodig.
- De bovenverdieping moet nog afgetimmerd worden
- Door de hevig regenval in het voorjaar en het achterstallige schoonmaakwerk in de dakgoten is er op de bovenverdieping lekkage geweest. Na het schoonmaken van de dakgoten is dit vooralsnog verholpen.

*** Op dinsdag 23 juli en vrijdag 26 juli hebben we de kijkmomenten ingepland. Neem contact met ons op om u aan te melden.***

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 189.2
Inhoud woonhuis 2179
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 14500
Tuin rondom Ja
Garage aangebouwd Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 189.2
Inhoud woonhuis 2179
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 14500
Tuin rondom Ja
Garage aangebouwd Steen
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Havinga Makelaardij