Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 349.500,- k.k.
Let op: de vraagprijs betreft een richtprijs!

Wonen op een droomlocatie met volop ruimte en privacy
Welkom bij De Ruiten 13 in Rutten, een prachtige twee-onder-een-kapwoning op een royaal hoekperceel van maar liefst 406 m². Deze woning biedt niet alleen veel ruimte, maar ook rust en privacy dankzij de ligging aan een groenvoorziening aan de achterzijde. Ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele woning in een rustige en groene omgeving.

Kenmerken die het verschil maken:
Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een royale leefkeuken is ontstaan, perfect voor gezelligheid en comfort. De keuken is voorzien van een schuifpui naar de tuin en heeft veel daglicht dankzij de grote raampartijen en twee lichtkoepels (2022). De tuin zelf is een heerlijke plek om te ontspannen, met diverse terrassen, een houten schuur met pannen dak en volop privacy.

Daarnaast zijn er maar liefst 15 zonnepanelen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook een voordeel biedt op uw energierekening!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal, trapopgang, trapkast, meterkast (glasvezel), toiletruimte (2021) met hangend toilet en fonteintje, riante lichte woonkamer; uitgebouwde leefkeuken met schuifpui naar terras. Door de grote rampartijen en 2 lichtkoepels (2021) is deze ruimte heerlijk licht, aan de achterzijde zit een elektrisch uitvalscherm. De hoekkeuken is geplaatst in 2018 en voorzien van inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser (2023) en veel extra kastruimte. De voormalige garage is opgedeeld in 2 ruimtes; zij- ingang met riante ruimte voor berging en garderobe, deur naar bijkeuken met aanrechtblad voorzien van wastafel, aansluiting witgoed, schuifkast en deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde een carport met een oprit welke geschikt is voor meerdere auto’s. De begane grond (m.u.v. voormalige garage) is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Tweede verdieping:
Te bereiken via vaste trap, riante voorzolder met opstelling Cv- combiketel (Nefit uit 2009), mechanische afzuiging, bergruimte achter knieschotten; ruime 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden:
• Perceeloppervlakte: 406 m²
• Bouwjaar 1993
• Woonoppervlakte: 146,60 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte 22,20 m2
• Externe bergruimte ca. 14,90 m2
• Inhoud 517,21 m3
• Energielabel B
• 15 zonnepanelen, juni 2020 (4.800 Wp)
• Uitbouw met schuifpui en lichtkoepels
• 4 ruime slaapkamers
• Carport en ruime oprit

Waarom Rutten?
Rutten is een sfeervol dorp met ongeveer 1.700 inwoners en een sterk gemeenschapsgevoel. Er zijn diverse (sport)verenigingen en een breed sociaal leven. De unieke opzet van het dorp, met veel groen en de nabijheid van het Kuinderbos en Lemmer, biedt volop recreatiemogelijkheden. Steden zoals Emmeloord, Lemmer en verder zijn binnen handbereik via de A6 en N50. Dit maakt Rutten de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en ruimte, maar toch dicht bij stedelijke voorzieningen wil wonen.

Zie jij jezelf hier al wonen?
Deze woning heeft alles wat je zoekt: ruimte, comfort en een toplocatie! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Maak van De Ruiten 13 jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 146.6
Inhoud woonhuis 517.21
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 406
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 146.6
Inhoud woonhuis 517.21
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 406
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars