Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Onbezorgd genieten…

Lekker in het zonnetje in de tuin of binnen in je heerlijk ruime woonkamer, geen zorgen over onderhoud, klaar voor de toekomst en goed voor het milieu. Dat is nu precies wat wonen op Rotholm 47 inhoudt. Deze goed verzorgde eengezinswoning vlakbij het bruisende Oude Dorp is aan de achterzijde uitgebouwd dus ruimte is hier genoeg.

Alle ingrediënten dus voor een onbezorgde wooncarrière en dat in een heerlijk sfeervol huis waar eigenlijk alleen nog jouw meubels ontbreken. Is dat nu precies waar jij naar op zoek bent? Loop dan even met ons mee tijdens onze virtuele rondleiding.

Hang je jas even over de kapstok in de hal, dan bekijken we eerst de ruime woonkamer. Plof even lekker in de grote hoekbank en geniet van de ruimte. De woonkamer is aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. In 2019 heeft de beneden verdieping een volledige make-over gekregen. Ruimte genoeg dus hier voor jouw XL hoekbank of je 6 persoons eettafel. Koude voeten zul je hier niet krijgen vanwege vloerverwarming. De open keuken is aan de achterzijde van het huis geplaatst. Pak je kookschort er maar vast bij want in deze opstelling heb je alles bij de hand om je culinair uit te leven. Zo zijn er hier een koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en gasfornuis. Wegzet? Ook dit is er genoeg vanwege de heerlijke kelderruimte welke goed toegankelijk is.

Loop ook even mee naar de eerste verdieping. De bewoners hebben ook op deze verdieping niet stil gezeten. Er zijn hier twee slaapkamers, inloopkast met toegang tot droogplat en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van het huis is lekker ruim en de slaapkamer aan de voorzijde heeft ook toegang tot het balkon. Oorspronkelijk waren hier in eerste instantie namelijk drie slaapkamers maar hier is er voor gekozen om één slaapkamer als inloopkast te maken. Heb jij toch behoefte aan meer slaapplekken? Dan kun je dit met weinig moeite terug veranderen in de derde oorspronkelijke kamer.

De badkamer is een echt relaxparadijsje. Tanden poetsen doe je vanaf nu gezellig samen bij het wastafelmeubel. Verder zijn er hier een toilet en een ligbad. Dus je kunt kiezen tussen een snelle douche of lekker een uurtje relaxen in het ligbad.

De derde en vierde grote kamer zijn op de tweede verdieping. Hier ligt vloerbedekking in de slaapkamers. Door de dakkapel die aan de achterzijde is geplaatst is er voldoende ruimte en is er voldoende licht.

Kijk je ook nog even samen met ons in de achtertuin? Deze is gelegen op het noord/oosten en ondanks de uitbouw is de tuin nog lekker diep. De aangebouwde berging is heerlijk ruim voor fietsen en overige tuin gerelateerde spullen.

De Rotholm is een fijne buurt en lekker centraal. Hier woon je op een fijne plek. De boodschappen doe je lopend of op de fiets bij een van de vele winkels in het Oude Dorp, Pyramideweg, Urkerhard of de Hofstee. In de wijk zijn verschillende basisscholen, kerken en aan speelplekken voor de kinderen is hier geen gebrek.

En heb je zin in een gezellige middag shoppen of een terrasje? Dan pak je de fiets en sta je in no time in het centrum van het Oude Dorp. Binnen enkele minuten sta je op de dijk waar je lekker kunt wandelen en picknicken. Als je geen zin hebt om een picknickmand samen te stellen dan ga lekker lunchen bij de diverse restaurants.

Heb jij geen zin in grote verbouwingen maar wil je samen met je gezin meteen onbezorgd kunnen wonen op een fijne plek? Dan moet je zeker even komen kijken op Rotholm 47. Zie we je daar binnenkort?

Dus pak je telefoon om een afspraak in te plannen. Dan laten wij je met veel plezier dit verzorgde huis een keer live zien.

Begane grond: hal met meterkast, trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken, kelder
Eerste verdieping: Overloop 2 slaapkamers, inloopkast en badkamer
Tweede verdieping: Overloop, slaapkamer

- Woning verbouwd in 2018 & 2019
- Schilderwerk buitenom 2022
- Benedenverdieping voorzien van HR++ beglazing en de 1e verdieping is voorzien van dubbele beglazing
- 14 Zonnepanelen (2023) en 2 airco’s (boven 2020, beneden 2022)
- Keuken 2019
- Kosten koper en gunning voorbehouden
- In overleg leeg te aanvaarden

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 435
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 129
CV ketel water Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 435
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 129
CV ketel water Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra Makelaardij b.v.