Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website! Het betreft een vanafprijs.

EEN THUIS WAAR ELK GEZIN VAN DROOMT

Stel je voor: een ruimtelijk gezinshuis waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen. Gelegen in de kindvriendelijke en waterrijke Eilandenbuurt van Almere Buiten, biedt deze woning alles wat een groeiend gezin zich kan wensen. Met een moderne keuken (2023), een sfeervolle woonkamer met haard en een terras aan het water, is dit huis een oase van rust en ruimte. De nabijheid van alle nodige voorzieningen en uitvalswegen maakt het plaatje compleet. Dit is het huis waar je kinderen opgroeien met de vrijheid en veiligheid die ze verdienen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

- Moderne Keuken: Voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker en een Bora inductiekookplaat maar ook het comfort van een extra diep composietblad met bijbehorende extra bergruimte en op de vloer elektrische vloerverwarming, ideaal voor culinaire avonturen.
- Ruimtelijke Beleving: Een grote eettafel past moeiteloos in deze keuken, terwijl de woonkamer met haard, toegankelijk via een klein niveauverschil een knusse sfeer biedt met een fraai uitzicht op het aan het water gelegen terras.
- Woonkamer met Karakter: De haard zorgt voor warmte en gezelligheid, en de strakke wandafwerking geeft een moderne touch. Extra comfort wordt verkregen door de aanwezige airco. 
- Waterrijk Terras: Ontspannen aan het water met een fraai uitzicht, direct toegankelijk vanuit de woonkamer. Er is een tweede verlaagd terras om een bootje aan te leggen. 
- Comfortabele Slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een royale slaapkamer op de tweede verdieping (voorzien van airco). De complete, met vloerverwarming voorziene, badkamer met douche, ligbad en toilet maakt deze verdieping helemaal af.
- Praktische Extra's: Een ruime berging, sfeervolle overkapping in de voortuin en 10 zonnepanelen op het dak voor een duurzaam en comfortabel leven. Verder is er op de 2e verdieping extra bergruimte aanwezig. 

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een nieuw begin. De entree verwelkomt je met een belofte van kwaliteit en stijl, die zich door het hele huis voortzet. De moderne keuken is het kloppende hart van het huis, waar de geur van versgebakken brood en kruidige gerechten je tegemoetkomt. 

De woonkamer is een toonbeeld van elegantie, met een sfeervolle vloer die elke stap begeleidt en een strakke wandafwerking. De haard knispert zachtjes, terwijl het licht van de ondergaande zon door de ramen danst en een gouden gloed over de kamer verspreidt. Middels een schuifpui is het terras aan het water bereikbaar, een werkelijk verlengstuk van de woonkamer.

Op de eerste verdieping vind je een oase van rust in de slaapkamers. De vloerverwarming in de badkamer een luxe touch geeft aan je ochtendritueel. De tweede verdieping biedt een royale slaapkamer met airco en een praktische wasruimte, samen met voldoende bergruimte voor al je spullen.

De voortuin op het zuid-westen is een plek waar je kunt genieten van de warme zonnestralen en de sfeervolle overkapping. En met energielabel A en 10 zonnepanelen is dit huis niet alleen een thuis, maar ook een slimme investering in de toekomst.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN LUXE EN COMFORT

Met een woonoppervlakte van circa 132m2  en 4 slaapkamers biedt dit huis ruimte in overvloed. De woning is van beneden tot boven voorzien van Shutters. De tuin op het zuidwesten is een zonnige plek waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van het buitenleven. Het huis ademt een sfeer van luxe en comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om jou en je gezin het beste te bieden.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Ontdek een modern gezinshuis in Almere Buiten, waar luxe en comfort samenkomen. De keuken, vernieuwd in 2023, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt ruimte voor een grote eettafel. De woonkamer, met sfeervolle haard en toegang tot het waterrijke terras, nodigt uit tot ontspannen momenten. Drie slaapkamers op de eerste verdieping, en een luxe badkamer met vloerverwarming, zorgen voor optimaal comfort. Een extra slaapkamer (voorzien van airco) en wasruimte op de tweede verdieping, een ruime berging en een zonnige voortuin met overkapping maken het plaatje compleet. Met energielabel A en zonnepanelen is dit huis klaar voor de toekomst.

EEN HUIS DAT JE MOET ERVAREN

Dit huis is niet zomaar een stapel stenen; het is een canvas waarop je je leven kunt schilderen. Met ruimte voor iedereen en alles, is het de perfecte plek om herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Voel de warmte, proef de sfeer, hoor de stilte, zie de schoonheid en leef het leven waar je altijd van hebt gedroomd.

Wacht niet langer en neem de stap naar jouw droomhuis. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw toekomstige thuis. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 152

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 152

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere