Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in je eigen oase van rust en luxe, gelegen in de exclusieve nieuwbouw villa wijk van Buitenhof. Deze woning is niet zomaar een huis; het is een harmonieuze fusie van verfijnde interieurarchitectuur en tijdloze elegantie, doordrenkt met een vleugje feng shui om een gevoel van sereniteit te creëren.
De wijk waar dit prachtige pand zich bevindt, staat bekend om haar harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid en stedelijke voorzieningen. Met scholen, speeltuinen en een supermarkt op loopafstand, biedt deze buurt een veilige en kindvriendelijke omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend, met openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A6 en N309) die je moeiteloos verbinden met de rest van Nederland.
Stap binnen en laat je betoveren door de zorgvuldig gekozen details die het comfort versterken. De binnenarchitectuur is geïnspireerd op verschillende grote en luxe interieurdesigns. De verlichting, speciaal samengesteld door Maretti Lighting met een dim to warm functie, biedt niet alleen een warm welkom, maar creëert ook een subtiel spel van licht en schaduw dat de sfeer van elke ruimte transformeert. Er is 1 basiskleur door de gehele woning gekozen van Farrow & Ball met zwarte accenten. De houten visgraatvloer met bies en band, samen met de gegoten gietvloeren in de badkamers en het toilet, brengt alles samen tot een harmonieus en luxueus geheel.
De indeling van het huis is doordacht ontworpen om een gevoel van luxe en rust te garanderen. Op de begane grond nodigt een open indeling gezelligheid uit, met een cinewall en elektrische openhaard die niet alleen warmte biedt, maar ook een gevoel van knusheid creëert. De keukenvoorbereiding, naadloos geïntegreerd in de leefruimte, biedt een perfecte setting voor culinaire avonturen en intieme diners.
Terwijl je naar de eerste verdieping gaat, ontvouwt zich een wereld van comfort en luxe. De ensuite slaapkamers bieden een toevluchtsoord van rust, met een eigen cinewall en elektrische openhaard voor een vleugje romantiek. De badkamers zijn ware oases van ontspanning, de badkamers hebben elk een spa gevoel met 2 inloopdouches, vrijstaande baden met een vrijstaande badkraan, op maat gemaakte badmeubels, toiletten van het merk villeroy & boch, inbouwkranen van 1 van de bekendste en beste merken namelijk die van Hothbath, keramische tegels van Kerastone Italië de Golden Luxury' Vein Noir Laurant Naturale, gietvloeren en verlichting van Maretti Lightning met dim to warm inbouwspots en ledstrips welke veelal gebruikt worden door bekende luxe hotels en binnenhuis architecten onder andere Van der Valk hotels en Eric Kuster. In elke ruimte is er een pre-installatie voor een geluidsinstallatie zoals Sonos. dit alles maakt de ensuite's tot een echte oase van rust en luxe maar vooral een echte serene spa-hotel gevoel.
Op de tweede verdieping wacht een open ruimte, klaar om naar wens te worden aangepast, met voorbereidingen voor een derde badkamer en Velux-dakramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. En met een A+++ energielabel, vloerverwarming en verkoeling door de volledige woning en garage, zonne-installatie met 11 zonnepanelen en een warmtepomp biedt deze woning niet alleen luxe maar ook duurzaamheid en energie-efficiëntie.
Veiligheid staat voorop, met een geavanceerd beveiligingssysteem, camerasysteem en domoticasysteem van Hikvision, waardoor je overal gemoedsrust hebt. Bovendien is er een beveiligingssysteem buiten de woning dat je huis volledig beschermt.
De luxe villa is deels gemeubileerd beschikbaar, met splinternieuwe 180 x 200 cm linnen bedden en 3 OLED- en 4K-televisies, waardoor de woning bijna direct bewoonbaar is.
Welkom thuis, waar elke dag voelt als een ontsnapping naar je eigen luxe resort.
Maar dat is nog niet alles! Deze prachtige villa aan het water beschikt ook over prachtige buitenruimtes die wedijveren met die van de meest exclusieve resorts. Stap in je eigen tuin en laat je begroeten door weelderig groen, levendige bloemen en rustgevende waterpartijen. De nauwgezette tuinen bieden een schilderachtig decor voor buitenentertainment of gewoon ontspanning in de omhelzing van de natuur waar je elke dag weer kan opladen en volledig tot rust komt.
En laten we de omgeving niet vergeten, die een overvloed aan voorzieningen en attracties biedt om elke levensstijl te passen. Van gastronomisch dineren en boetiekshoppen tot golfbanen van wereldklasse en ongerepte stranden, je vindt alles wat je nodig hebt om te leven in de luxe waar je altijd van gedroomd hebt.
Waarom wachten? Wordt eerste bewoner van deze spraakmakende design villa en maak vandaag nog van dit droomhuis jouw thuis en begin met het leven dat je verdient in de schoot van luxe!
Bijzonderheden
● Kindvriendelijke buurt
● Vrij uitzicht over recreatiewater
● Nette afwerking
● Twee ensuite badkamers
● Aan het water gelegen achtertuin
● Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 616

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 616

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl