Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

'Boslodge 763' is een luxe en sfeervolle 4-persoons woning gelegen op een huurperceel. Deze recreatiewoning is zeer geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuur.

Bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik kunt u er ook voor kiezen deze gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren gebeurt middels een professionele verhuurorganisatie. U houdt hier een mooie verhuuropbrengst aan over. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten!

Met twee slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet, en een open keuken die overloopt in de woonkamer, is de Boslodge 763 de perfecte uitvalsbasis voor zowel vrienden als familie. De twee slaapkamers bieden beide ruimte aan 2 personen en zijn voorzien van meer dan genoeg kastruimte en een badkamer en suite. Net als de douchecabines is het toilet afgewerkt met stijlvolle grijstinten.

De woning geniet van een open indeling en veel lichtinval. De open keuken is afgewerkt in een hoogglans witte kleurtint en beschikt over een achterwand en diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een combimagnetron met heteluchtoven en een koelkast. De keuken is met zijn praktische indeling bijzonder prettig in gebruik en van alle gemakken voorzien.

De woonkamer bestaat uit een eet- en zithoek en is voorzien van hoogwaardig meubilair. De gehele ruimte is comfortabel en stijlvol gedecoreerd. Door het grote raam in de woonkamer voelt de recreatiewoning zeer ruim aan en heeft u uitzicht over het groene perceel. Tevens krijgt u de mogelijkheid om via dit raam de tuin te betreden, zodat u 's zomers een heerlijke in-/outdoor living kunt creëren!

Het ruime perceel is voorzien van veel groen en is zeer privé gelegen. Een strak aangelegd terras met een terrasset maakt deze tuin helemaal compleet.

Geniet van alles wat deze mooie omgeving te bieden heeft en kom volledig tot rust in de Boslodge 763!

Kenmerken:

Perceelgrootte: +/- 310 m2 huurgrond
Woonoppervlakte: 53 m2
Bijzonderheden: instapklaar, twee badkamers en separaat toilet

Welkom bij EuroParcs Zuiderzee!

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee.
Ook fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 53
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 310
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 53
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 310
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij