Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De vrijstaande woning aan de Cederlaan 42 in Exloo heeft een mooie tuin rondom de woning en door de groenzone aan de voorzijde vrij zicht de straat in vanuit de woonkamer. Het extra zijraam in de woonkamer en open doorgang naar de eetkamer met schuifpui geeft de ruimte veel daglicht. De keuken en eetkamer zijn tuingericht. De eettafel is nu geplaatst voor de schuifpui met toegang tot het beschutte terras van de tuin. Dus zowel ’s zomers als ’s winters is er naast de keuken een goede plek om gezellig samen te eten. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. In het verlengde is de bijkeuken met toegang naar tuin en naar de inpandige garage. De garage is ruim genoeg voor het stallen van een auto en een 2e auto kan droog onder de carport worden geparkeerd.
Uniek is de aanbouw met royale slaapkamer en zeer ruime badkamer met ruime inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel, radiator en raam voor daglichtvoorziening. Door deze aanbouw is de woning levensloopbestendig, maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als praktijkruimte aan huis.
Op de 1e etage zijn 3 goed formaat slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer een eigen balkon heeft. Hier bevindt zich ook de 2e badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.
Boven de garage en bijkeuken is een zolder die via de overloop op de 1e etage bereikbaar is. Hier bevinden zich de technische installaties en is een zee aan (berg)ruimte.
De 2e etage is in gebruik als hobbyruimte, door de grootte van de zolder kunnen hier eenvoudig 2 slaapkamers worden gerealiseerd. Rondom de woning is professioneel aangelegde tuin, welke keurig is onderhouden en waarbij er met de beplanting rekening is gehouden met aantrekken van vlinders en vogels gezien de bosrijke omgeving. Er zijn meerdere plekken waar je in de tuin kan genieten van de zon of schaduw en er is staat een grote solide blokhut in de tuin voor al het tuingereedschap en tuinmeubelen.
Cederlaan 42 is kindvriendelijk gelegen in een groene woonwijk met groot speelterrein. De school, huisartsenpraktijk, bushalte, sport en recreatie zijn lopend te bereiken. Vlakbij zijn de bossen met mooie wandel-/fietsroutes. Het nabijgelegen Borger en Odoorn zijn eenvoudig te bereiken met de fiets of auto en de uitvalswegen richting Emmen en Groningen zijn snel aan te rijden.

Indeling

Begane grond
Overkapt onder de carport kom je via de voordeur in de hal met de garderobe, trap naar boven, toilet met fontein en deur naar woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een leuke doorkijk in de straat via de groenzone. In de woonkamer zijn grote raampartijen geplaatst en is er nog een extra zijraam aan de andere kant, zodat er veel daglicht in de ruimte komt. Dit is dan ook een heerlijke plek om samen te zijn. In het verlengde van de woonkamer is nu de eetkamer met een schuifpui die toegang geeft tot de tuin. Ook dit is een lichte en toegankelijke ruimte.
Naast het eetgedeelte is de moderne keuken geplaatst in een hoekopstelling en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling met granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigschouw, koelkast met vriesvak, combioven, vaatwasser en een kokend waterkraan.
Aangrenzende is de bijkeuken en hier is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is de tuin via een loopdeur bereikbaar en eveneens de inpandige garage.
De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en is ruim genoeg voor het stallen van een auto.

Tussen de woonkamer en het eetgedeelte is een glazen deur naar de aanbouw. De aanbouw heeft 2 ruimtes en een verbindende hal met groot raam voor direct daglicht. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime badkamer, uitgevoerd in wit met grijstinten. Bij de indeling is er rekening mee gehouden dat de badkamer rolstoelvriendelijk is met een grote douche met deur, vrijdragend toilet en wastafelmeubel. Tegenover de badkamer is een zeer royale slaapkamer met ramen aan beide kanten van de kamer zodat er zicht is op de tuin.
Door deze aanbouw is de woning nu levensloopbestendig, maar dit kan ook ideaal zijn voor een kangoeroeconstructie met inwonende ouders of een gehandicapt kind. Met enkele aanpassingen kan de aanbouw ook worden gewijzigd in een praktijkruimte of kantoor aan huis.

1e etage
Rondom de trappartij is de overloop die alle ruimtes met elkaar verbindt. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een balkon met doorkijk richting het bos en een grote nis die ideaal gebruikt kan worden voor het plaatsen van een inbouwkast. Daarnaast is de garderobe- en naaikamer met aan een wand volledig kasten. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde en wordt nu als werkkamer gebruikt en daarnaast is de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine, vrijdragend toilet en wastafelmeubel. Het geheel is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en ook deze badkamer is voorzien van een raam voor ventilatie een daglicht.
Naast de badkamer is deur naar de royale zolder met dakraam boven de garage en bijkeuken. Hier bevinden zich de technische installaties, de cv-ketel Intergas Kompakt HRE (november 2023) en de omvormer voor de zonnepanelen. Voor verdere verduurzaming is er ruimte om hier een boilervat in combinatie met een hybride warmtepomp en/of zonneboiler te plaatsen.

2e etage
De zolder is nu een grote ruimte met een raam aan de voor- en achterzijde. Het is nu in gebruik als hobbyruimte. Gezien het totale oppervlakte van de zolder is het mogelijk om hier 2 slaapkamers te realiseren en zelfs een extra badkamer. Door het plaatsen van dakramen of een dakkapel worden de slaapkamers nog groter en erg lichte kamers.

Tuin
Rondom de woning is de tuin fraai aangelegd, met aan de voorzijde lage beplanting. Het is mogelijk om geheel rondom de woning te lopen en de auto kan onder de carport worden geparkeerd. Aan de achterzijde zijn meerdere terrassen waarvan 1 beschut als een soort patio beschut tussen de bijkeuken en slaapkamer. Bij de beplanting is er rekening mee gehouden dat van het voorjaar tot het najaar de tuin er groen of juist bloemrijk bestaat. Het gazon is afgewisseld met beplanting die vlinders en vogels aantrekken in de tuin. Tuinmeubelen en tuingereedschap kan in de solide houten berging worden gestald.

Bijzonderheden:
- levensloopbestendige vrijstaande woning
- kangoeroeconstructie mogelijk
- parkeren voor 2 auto’s op eigen terrein
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- heel veel privacy in de achtertuin op het zuidwesten
- bergzolder en zolder die ingedeeld kan worden
- Intergas HRE cv-ketel vervangen 10-2023
- 10 zonnepanelen 3800kWh geplaatst 2022
- gehele buitenzijde geschilderd voorjaar 2024
- gelegen groene kindvriendelijke woonwijk
- school, sport, horeca, bos en OV op loopafstand
- oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 177.6
Inhoud woonhuis 716
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 451
Garage opp 15.48
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 604
Tuin diepte 23
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 27
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 177.6
Inhoud woonhuis 716
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 451
Garage opp 15.48
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 604
Tuin diepte 23
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 27
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij