Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Droom je van een bijzondere plek waar tijd geen rol speelt en waar je écht tot rust komt? Een romantische locatie waar ruimte, comfort en natuur samenkomen? Dan is deze prachtige vrijstaande woonboerderij met vijf slaapkamers en twee badkamers op een riant perceel op de grens van Drenthe en Groningen misschien wel jouw nieuwe thuis!

Karakteristiek en modern
Deze sfeervolle 19e eeuwse woonboerderij biedt je een unieke combinatie van oud en nieuw. Authentieke elementen zoals de houten balken en steunpilaren, tegelvloeren en ensuite glas-in-looddeuren geven het huis karakter en een warme, vertrouwde sfeer. Vanaf 2009 is het huis met gevoel voor stijl gemoderniseerd, zodat je hier ook luxe en duurzaam woont.

Tuin om verliefd op te worden
De woonboerderij ligt op een eigen perceel van maar liefst 4.700 m² en wordt volledig omgeven door bomen. Rondom het huis ligt een park- en bostuin met een vijver, theehuis, houtgestookte sauna en meerdere terrassen. Wandel door je eigen bos en geniet van ultieme privacy en een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Als je geluk hebt, spot je bij zonsondergang misschien wel een ree of ander wild. Of je nu houdt van tuinieren, buiten dineren met vrienden en familie, of gewoon ontspannen in de zon, deze tuin biedt het allemaal. Kinderen kunnen hier vrij spelen, in bomen klimmen en ravotten. Er is een houten vrijstaande garage met berging en houtopslag, en voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's op eigen terrein.

Omgeving voor natuurliefhebbers
Eexterveen biedt de perfecte balans tussen landelijk wonen en de nabijheid van dagelijkse voorzieningen (o.a. basisschool, kinderopvang en dorpshuis met horeca). Gelegen in het Hondsruggebied, nodigen de prachtige natuurgebieden in de omgeving uit om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur. De dorpen Gieten, Annen en Zuidlaren, evenals de stad Veendam, zijn binnen handbereik voor al je boodschappen en andere voorzieningen. Binnen 30 minuten ben je in de leuke steden Groningen of Assen, ideaal voor werk of een dagje uit.

INDELING:

Begane grond
Aan de voorzijde is de officiële entree met hal, ingebouwde garderobe en het toilet. Deze hal is het centrale punt van het huis; van hieruit bereik je zowel de woon- als de slaapvertrekken en de badkamer op de begane grond. Links vinden we de keuken in landelijke stijl, perfect afgestemd op het karakter van het huis. De keuken is voorzien van een bijpassend 5-pits gasfornuis met drie ovens, wasemkap, koelkast, vaatwasser, hardstenen werkblad en veel bergruimte.

Om het diner te serveren, loop je door de prachtige ensuite deuren met glas-in-lood naar de eetkamer. De sfeervolle eetkamer loopt vloeiend over in de riante woonkamer met in het midden een speksteenkachel. De gehele ruimte is voorzien van een fraaie houten vloer en twee schuifpuien. In de woonkamer ervaar je een zee aan ruimte en licht door de prachtige vide met dakramen. Er is voldoende ruimte om te werken, studeren of een eigen hoek voor de kinderen te creëren.

Terug naar de centrale hal, vinden we aan de rechterzijde een ruime werk-/slaapkamer met schuifpui naar het terras. Deze ruimte is ook uitermate geschikt als kantoor of praktijk aan huis. Aansluitend is er een praktische bijkeuken met een eenvoudige keukenopstelling, dubbele spoelbak en ruimte voor wasmachine en droger. De bijkeuken heeft een ‘achterdeur’ die, zoals gebruikelijk in Drenthe, dient als dagelijkse entree. Vanuit de centrale hal bereik je via een brede gang de badkamer en twee ruime slaapkamers, beide met toegang tot de tuin. De luxe badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel, inloopdouche, bad en handdoekradiator.

Verdieping
Vanuit de eetkamer is de trapopgang naar de verdieping, met rechts een prachtige lichte entresol met uitzicht op de woonkamer. Door de vele lichtinval leent deze open ruimte zich uitstekend voor creatieve hobby’s, een boek lezen, relaxen of een eigen bibliotheek. Rechts is een gang die leidt naar de rest van de verdieping. Hier vinden we een tweede badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel, toilet, urinoir en handdoekradiator, een slaapkamer met dakraam en een fraaie master bedroom met aansluitend een walk-in closet. In de slaapkamers is veel bergruimte achter de knieschotten. Verder is er nog een cv-ruimte, een bergruimte en een vlizozolder om spullen op te bergen die je niet dagelijks nodig hebt.

Kortom, wil jij jouw ultieme woondroom waarmaken en zie jij jezelf al wonen in deze prachtige woonboerderij? Zet dan de eerste stap en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging! Wij nemen uitgebreid de tijd om je dit sfeervolle huis te laten zien en het enorme perceel te ervaren met een prachtige wandeling door de tuin. Wij helpen je graag op weg naar deze droomstek!

Unieke kenmerken:
• Authentiek en karakteristiek: geniet van de sfeer van een 19e eeuwse boerderij.
• Ruimtelijk en licht: dankzij de vide, hoge plafonds, vele ramen en brede schuifpuien.
• Voldoende ruimte voor het hele gezin: 248 m² woonoppervlakte, 5 slaapkamers en 2 badkamers.
• Gemoderniseerd: geniet van luxe en comfort van deze tijd.
• Verduurzaamd: dak- en gevelisolatie, grotendeels dubbel glas en moderne cv-ketel zorgen voor lage stookkosten (energielabel B).
• Grote tuin: het volledig door groen omgeven perceel van 4.700 m² zorgt voor een oase van rust en privacy met je eigen bos.
• Diverse bijgebouwen: vrijstaande houten garage, berging, houtgestookte sauna en een sfeervol theehuis.
• Midden in de natuur met vele recreatiemogelijkheden: wandelen, fietsen, kanoën en meer.

Bijzonderheden:
• Bezichtigingen starten in september
• Aanvaarding in overleg (kan eventueel op korte termijn)
• Asbest-/Ouderdoms-/Niet-zelfbewoningsclausule zijn van toepassing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1864
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1864
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 821
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Garage opp 26.34
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 4700
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Hout
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1864
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1864
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 821
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Schilddag
Garage opp 26.34
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 4700
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Hout
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

STEK Jouw makelaar!

De nieuwste koopwoningen in Eexterveen