Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning ligt op een mooie locatie in de nieuwbouwwijk Aarlesche Erven in Best, te midden van het groen en met veel speelgelegenheid in de buurt. Deze woning heeft alle ruimte die je zoekt en is grotendeels naar eigen smaak af te werken. Er zijn 2 privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook is er een aangebouwde berging aanwezig en heeft de woning een tuin welke is gesitueerd op het noorden. Deze woning wordt aangeboden inclusief uitbouw én nul-op-de-meter. Dat maakt het plaatje compleet!

Grote, open leefruimte Via de oprit met berging - inclusief deur naar de tuin - loop je naar de voordeur aan de zijkant van het huis. Hier stap je de entreehal binnen met het toilet, de meterkast en trap naar de 1e verdieping. Vervolg je weg naar het open woongedeelte dat baadt in het licht. Voorin vind je de zithoek en achterin de royale leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Hier loop je met een hapje en drankje zo door naar buiten, hoe luxe!

Een slaapkamer voor iedereen Op de 1e verdieping vind je 3 ruime slaapkamers. De woningbrede masterbedroom heeft grote ramen en genoeg plek voor een heuse walk-in closet. Naast het separate toilet vind je op deze etage ook de badkamer, die is voorzien van luxe tegelwerk en sanitair: een wastafel, ligbad én een douche. Op de zolder vind je aansluitingen voor de wasmachine en droger, de overige ruimte deel je naar wens in. Ga je voor een thuiswerkkantoor of logeerkamer? De mogelijkheden zijn er!

Bijzonderheden - uitgebouwde tweekapper met aangebouwde stenen berging; - parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein; - inclusief tegelwerk en sanitair; - inclusief keuken; - voorlopig energielabel A++++; - vloerverwarming en -koeling op de begane grond; - de woning is in aanbouw. De woning wordt in de zomer van 2024 opgeleverd; - perceeloppervlakte: 293 m²; - gelegen op een mooie locatie in nieuwbouwwijk Aarlesche Erven te Best, te midden van het groen.

Omgeving De Tuinen ligt in de Aarlesche Erven, dat onderdeel is van de Brainport-regio Eindhoven. En de ligging is ideaal! Zo zijn er goede treinverbindingen, zit je binnen een mum van tijd op de snelweg en heb je zelfs het vliegveld dichtbij. Of je nu in Midden-Brabant of de Randstad (of zelfs Europa) moet zijn, de fantastische bereikbaarheid is een absolute pré!

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 643

Overige

Perceel oppervlakte 299
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 643

Overige

Perceel oppervlakte 299
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems