Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in deze ultieme en zeer ruime gezinswoning aan Bennebroekerlaan 3C in Bennebroek. Een combinatie van moderniteit, ruimte en comfort is wat je hier terugziet. Hoogwaardige materialen, zeer ruime kamers, een slimme indeling en creatieve oplossingen. Het huis is recent gebouwd (2016) en helemaal van deze tijd. De afwerking en kwaliteit van dit huis zijn perfect!

Met 5 slaapkamers, 2 badkamers en veel extra bergruimte is dit het ideale gezinshuis. De woning is voorzien van hoge kwaliteit gietvloeren in een rustige grijstint. Energiezuinig wonen is hier een vanzelfsprekendheid. De woning is volledig geïsoleerd. De 10 zonnepanelen, dubbele beglazing en duurzame keuzes maken dat de energiekosten laag zijn.

De zuidwestelijk gelegen achtertuin met verlichting is meer dan een buitenruimte – het is een verlengstuk van de leefruimte. De woning heeft een ruime schuur voor fietsen en spullen van het hele gezin, en eigen oprit aan de achterzijde.

De sfeervolle voortuin biedt de woning extra privacy. De woning is gelegen in een fijne buurt, nabij alle voorzieningen die je maar wenst: basisscholen, winkels, water en groen.
De huidige, eerste bewoners van dit huis hebben goed nagedacht over de ideale indeling en afwerking van deze perfecte, instapklare woning.

Stuur jij binnenkort een verhuisbericht naar vrienden en familie? Bel naar ons kantoor of maak via de website een afspraak.

Indeling

Warm welkom
Kom binnen in de ruime hal met toegang tot de woonkamer, trap naar de eerste verdieping, trapkast, toiletruimte en de meterkast.

Modern, licht & sfeervol
De woonkamer is ruim en heeft veel daglicht. De hele benedenverdieping heeft een luxe hoge kwaliteit betongietvloer inclusief vloerverwarming. Een extra eyecatcher is de -maatwerk-  zwarte stalen schuifdeur tussen de gang en de keuken/woonkamer.

Bereid hier de lekkerste gerechten
De moderne open keuken is het kloppende hart van deze woning. Hoge kwaliteit, veel ruimte en goede afwerking. Met een schiereiland en recente Siemens inbouwapparatuur, waaronder een Quooker, 5-pits inductiekookplaat, hetelucht-oven, combimagnetron, afzuigkap en vaatwasser. Er is veel opbergruimte. Er is ook plek om lekker aan te schuiven aan het middeneiland.

Ontspannen in bad
De moderne badkamer, gelegen op de eerste verdieping, straalt luxe en comfort uit. Deze is voorzien van hoogwaardige voorzieningen zoals een ligbad, inloopdouche met regendouche en een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een verwarmde spiegel, een designradiator en met aanvullende vloerverwarming.

Ieder een eigen kamer
Aan de achterzijde van de eerste verdieping bevinden zich twee mooie slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer springt in het oog, met meer dan voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en andere meubels. Ook heeft deze kamer een zeer grote en luxe walk-in closet. Maatwerk; inclusief de spiegel die de hele achterwand wand van de ruime inloopkast dekt. De tweede slaapkamer aan de achterzijde biedt eveneens een mooie en comfortabele ruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een derde, wederom ruime slaapkamer. Met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht biedt deze kamer een uitnodigende en rustige sfeer.

Geweldige zolder
Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolderruimte met een hoge nok. Deze zolder biedt wederom een zee aan ruimte en mogelijkheden. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, en -naast alle knieschotten- is er ook een extra berging met nog een extra plateau tot in de nok van het huis. Zo is er altijd voldoende bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt ook over een inloopkast met verlichting en heeft voldoende ruimte voor nog een tweepersoonsbed. De ideale logeerkamer, met een daaraan grenzende badkamer.

Deze badkamer op de tweede verdieping is in de bouw van de woning aangelegd en ook weer verzorgd afgewerkt. Deze badkamer voorzien van moderne faciliteiten, zoals een derde toilet, wastafel/meubel en een aparte douche, met afzuiging. In deze badkamer is ook een speciale plek voor de wasmachine en droger, mooi afgewerkt achter schuifdeuren en met aflegmogelijkheid voor wasgoed.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime kamer met dakkapel, thans in gebruik als kantoorruimte. Er is voldoende ruimte voor een groot bureau of bed, een zithoek en meer.

Daarnaast is er een aparte stookruimte met de cv-opstelling (cv gas combiketel, 2016), de afzuiginstallatie en de omvormer van de zonnepanelen, en eventueel extra bergruimte.

Geniet van vele zonuren
Ontdek de charme van de tuin, gelegen op het zonnige zuidwesten. Deze fraai aangelegde buitenruimte is samengesteld met oog voor detail. Een subtiel samenspel van keramiektegels, klinkers en voldoende groen vormt de basis van deze tuin. De bomen bieden op zomerse dagen lekkere schaduwplekken en een fijne aanblik. De led-verlichting zorgt voor een bijzondere sfeer in de avond. Het elektrische zonnescherm met afstandsbediening biedt extra schaduw wanneer nodig. De ruime vrijstaande houten berging met eigen elektra staat garant staat voor voldoende opslagruimte en biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen van een heel gezin. Een eigen oprit aan de achterzijde van de woning biedt ruimte voor het parkeren van uw auto.

Locatie
De woning heeft vrij uitzicht over het fraaie van Lieroppark en de Bennebroekervaart met een doorgaande vaarverbinding naar Ringvaart en Spaarne. Leg je bootje aan en het genieten kan beginnen. Aan de voorzijde en achterzijde van de woning is vrij uitzicht en veel groen. Achter de woning is een klein, doodlopend straatje dat o.a. gebruikt wordt als speelplek voor kinderen. De basisscholen, supermarkten, winkels/speciaalzaken en gezellige restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het NS Station Heemstede/Aerdenhout en Hillegom, wandelbos Groenendaal, Leyduin, Europa's grootste speeltuin Linnaeushof en het historische centrum van Haarlem (circa 10 minuten) liggen in de directe nabijheid. Een dagje naar het strand? Ook dat kan. Tot slot beschikt de woning over goede aansluiting op uitvalswegen naar o.a. Amsterdam/Schiphol, Leiden en Den Haag.

Goed om te weten
* Recent gebouwd, charmant en ruim gezinshuis met 5 slaapkamers;
* Instapklaar!
* Woning beschikt over 2 badkamers en 3 toiletten;
* Heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten (18m diep) met achterom, vrijstaande schuur en parkeerplaats op eigen terrein;
* Goed geïsoleerde- en energiezuinige woning, welke oa is voorzien van 10 zonnepanelen
* Energielabel A.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem