Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit appartement is smaakvol gerenoveerd, uitstekend onderhouden en biedt een ruime en lichte leefomgeving.

Het op maat gemaakte interieur (voor de kenners: gemaakt door 't Spant), waaronder de kasten, de boekenkast met schouw en ingebouwde elektrische open haard, zorgen voor een opgeruimde leefomgeving. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine en een tweede toilet, terwijl de op maat gemaakte keuken (wederom door 't Spant) is uitgerust met moderne inbouwapparatuur.

De ligging is ideaal. Of u nu wilt genieten van een rustige wandeling langs de haven of wilt profiteren van de winkels en restaurants in de buurt, alles is binnen handbereik. Het gezellige centrum van Haarlem is een kwartiertje fietsen.

Van origine hebben deze appartementen 2 slaapkamers en twee badkamers. In de huidige situatie is er 1 slaapkamer, echter een tweede is zeer eenvoudig te realiseren door de eetkamer afsluitbaar te maken. De tweede badkamer is nu in gebruik als was/bergruimte, maar ook daar is weer een badkamer terug te brengen.

Indeling:

Ruime hal met gastentoilet, garderobekast en toegang tot de was/bergruimte. Dichte maar zeer lichte keuken aan de voorzijde met koel/vriescombinatie, wijnklimaatkast, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, Quooker en ontbijttafel.

De woon- en eetkamer zijn bijzonder licht en ruim, het terras ligt op het zuiden. Aan de (koele) voorzijde ligt de grote slaapkamer met inbouwkasten. De badkamer is modern en voorzien van een douchecabine en 2e toilet, dubbel wastafelmeubel.

Bijzonderheden: - servicekosten € 393.04, per voorschot stookkosten en water € 211.84 - energielabel A - parkeerterreinen aanwezig - nette en veilige, afgesloten entrees - lift - de hal, zitkamer en eetkamer zijn voorzien van een houten vloer met zeer geluidsisolerende vloerplaten - de vloeren in de keuken, badkamer, toilet en was/bergruimte zijn voorzien van een natuurstenen vloer - de badkamer en keuken hebben vloerverwarming - goed functionerende VvE - CV installatie dit jaar vernieuwd - huismeester dagelijks aanwezig

Dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en luxe.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede