Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters, eenpersoonshuishoudens en eenieder die een betaalbare woning in Eindhoven zoekt opgelet! Deze leuke tussenwoning is uitgebouwd, instapklaar en heeft een fijne stadstuin. Gelegen in stadsdeel Gestel, in de directe nabijheid van de High Tech Campus, ASML en de Genneper Parken.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer heeft een moderne tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming, wat zorgt voor een aangename en comfortabele leefruimte. De woonkamer is verbonden met een open keuken in wandopstelling, compleet met een eiland. Deze keuken is voorzien van een magnetron, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Aan de achterzijde van de woning, in de uitbouw, is de eethoek gesitueerd met veel natuurlijk licht dankzij de schuifpui naar buiten. In de uitbouw bevindt zich ook een tussenportaaltje met toegang tot de toiletruimte.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping leidt de overloop naar twee ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel, airconditioning en een eigen inbouwkast. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, ligbad, closet, bidet en een wastafel in meubel. Daarnaast is er op de overloop ruimte voor de opstelling van wasapparatuur, wat zorgt voor extra gemak.

Zolder: Een vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder, waar ook de cv-combiketel is geplaatst. Deze ruimte biedt volop extra bergruimte.

Buiten: In de fijne achtertuin kun je genieten van zomerse dagen en gezellige avonden. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, zodat je er optimaal van kunt genieten zonder al te veel inspanning. Achterop het perceel staat de berging en is een vrije achterom.

Bijzonderheden: • Gelegen aan een rustige straat in de wijk De Bennekel, winkelcentrum Franz Leharplein is op een paar minuten afstand gelegen en om de hoek ligt een basisschool. • Energielabel C. De woning is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken. • Keuken is compleet vernieuwd in 2023.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1947
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1947
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 307

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars