Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE SCHRIJVERSBUURT: EEN RUIM FAMILIEHUIS MET POTENTIE

Gelegen in de gewilde Schrijversbuurt, biedt dit ruime woonhuis met zes slaapkamers en een royale tuin op het zuidoosten een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Met een woonoppervlakte van 137 m² en een perceeloppervlakte van 235 m² biedt deze woning volop mogelijkheden voor eenieder die zijn eigen thuis wil creëren.

DE KERN VAN COMFORT EN MOGELIJKHEDEN

Gelegen in de Schrijversbuurt, een rustige en populaire wijk nabij het centrum van Eindhoven.
Een praktische indeling met een ruime woonkamer, gesloten keuken en toegang tot de achtertuin.
Zes slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen, met een tweede keuken op de eerste etage voor een appartementgevoel.
Een ruime achtertuin op het zuidoosten met een vrijstaande stenen berging en een grote garage.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN EEN HUIS MET KARAKTER

De Schrijversbuurt, bekend om zijn groene lanen en authentieke architectuur, vormt het decor voor dit ruime woonhuis. De buurt is gelegen in een rustige omgeving, grenzend aan het Dommelplantsoen en op loopafstand van het centrum, het Stadswandelpark en de Genneper Parken. Het is een ideale locatie voor gezinnen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Bij binnenkomst in de woning leidt de entree je naar de woonkamer, die dankzij het zijraam een prettige lichtinval heeft. De gesloten keuken biedt toegang tot de achtertuin, waar je kunt genieten van de ochtend- en middagzon. De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, een badkamer met douche, een separaat toilet en een trapopgang naar de tweede verdieping. De derde slaapkamer op deze etage is omgebouwd tot een tweede keuken, wat de mogelijkheid biedt om een semi-zelfstandige woonruimte te creëren.

De tweede verdieping verrast met drie extra slaapkamers en een bergvliering, waardoor het huis uitermate geschikt is voor grote of samengestelde gezinnen. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en privacy.

De achtertuin, met een ideale ligging op het zuidoosten, is een heerlijke plek voor ontspanning en buitenactiviteiten. De vrijstaande stenen berging en de grote garage met vliering en eigen oprit zijn praktische toevoegingen die veel opslagruimte en mogelijkheden bieden.

Hoewel de woning een update kan gebruiken, is het een solide basis voor diegenen die hun eigen stempel willen drukken op hun woonomgeving. De ruimtes zijn goed geproportioneerd en bieden een uitstekend canvas voor zowel cosmetische als structurele aanpassingen.

DE OMGEVING: EEN BRON VAN INSPIRATIE EN GEMAK

De Schrijversbuurt staat bekend om zijn harmonieuze samenspel tussen natuur en stedelijkheid. Met scholen, winkels, horeca en culturele voorzieningen op korte afstand, biedt deze locatie een perfecte balans voor een actief en comfortabel gezinsleven. De nabijheid van uitvalswegen en openbaar vervoer maakt de wijk tevens een uitstekende uitvalsbasis voor forenzen.

EEN UITNODIGING TOT BEZICHTIGING

Ben je geïntrigeerd door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft? Zie je jezelf en je gezin al wonen in deze aantrekkelijke wijk? Plan dan nu een bezichtiging in via onze website en ontdek zelf de potentie van dit ruime woonhuis in de Schrijversbuurt. Dit is jouw kans om een thuis te creëren dat volledig aansluit bij jullie wensen en levensstijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 235

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 235

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij