Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Moderne en energiezuinige tussenwoning in de charmante wijk Belcrum.
Volledig gemoderniseerde, instapklare en energiezuinige tussenwoning met veel natuurlijke lichtinval, gelegen in een van de gewildste woonwijken van Breda.
Interesse?
Aarzel dan niet om contact op te nemen via een van de volgende telefoonnummers voor een bezichtiging in te plannen:
t.a.v. Margo:
+32498579842
t.a.v. Aaram:
+31640225989
Woning Highlights:
Open keuken: Uitgerust met een eiland en kwaliteitsvolle inbouwapparatuur, waaronder een oven, combi-oven, 5 pits inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasmachine en stijlvolle retro eiland afzuigkap. Keuken heeft voornamelijk ladekasten.
Ruime woonkamer: Voorzien van een grote schuifpui die toegang biedt tot een zonnige achtertuin op het zuidwesten, inclusief een sfeervolle overkapping en uitzicht op het groen.
Recente renovaties: In 2020 volledig vernieuwd, inclusief keuken en vloeren, met een kwaliteitsvolle afwerking en moderne look.
Locatie:
De woning is ideaal gelegen op een kindvriendelijke locatie in de zeer geliefde wijk de Belcrum. Alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, winkels, centraal station van Breda en meer zijn op loopafstand bereikbaar. Bovendien biedt de locatie snelle toegang tot de snelwegen A16 en A59 en A58. De Groenlingstraat is een lus, waardoor alleen bewoners en hun bezoekers de straat passeren, wat veel privacy en rust biedt. De straat biedt voldoende parkeergelegenheid.
Indeling:
Begane grond: Entree, meterkast, hal met garderobe, toegang tot woonkamer met laminaatvloer, open keuken, middels deurloop toegang tot ruime toiletruimte met wasbak.
Toegang tot achtertuin d.m.v. grote schuifpui (inclusief elektrische rolluiken).
Middels deurloop toegang tot ruime toiletruimte met wasbak.
Vaste trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: drie slaapkamers, waaronder een hoofdslaapkamer met Frans balkon.
Volledig betegelde badkamer met wastafelmeubel (hout), voorzien van recent gerenoveerde douche (2020), ligbad en tweede toilet.
Tweede verdieping: Grote vierde slaapkamer met Velux dakraam, mooie wasruimte, technische ruimte en zolder.
In de technische ruimte bevindt zich een HR CV-ketel uit 2014 en een mechanisch ventilatiesysteem. Daarnaast biedt deze ruimte veel opbergmogelijkheden.
Tuin:
Voortuin: De charmante voortuin verwelkomt bezoekers met een verzorgde uitstraling, beplant met een verscheidenheid aan bloemen en planten. Bovendien biedt de tuin door zijn inrichting ook privacy.
Achtertuin: De achtertuin op het zuidwesten is een groene oase met zonlicht van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Een appelboom en een elegante overkapping zorgen voor een aangename balans tussen zon en schaduw, perfect voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. De tuin bevat ook een praktische bergruimte met elektra en een toegang via de achterom, wat het geheel een functionele charme geeft.
In 2021 opnieuw aangelegd.
Bereikbaar middels een achterom (brandgang).
Royale bergruimte/schuur achtertuin.
Extra informatie:
Bouwjaar: ca. 2003
Perceeloppervlakte: 171 m²
Woonoppervlakte: ca. 125 m²
Inhoud: ca. 435 m³
Aanvaarding: in overleg (voorkeur is zo snel mogelijk)
Verkoop: Particulier
BIJZONDERHEDEN:
- Energiezuinige woning (Label A) d.w.z oa. lage energiekosten en voordelig rentetarief;
- Parkeren met parkeervergunning (eerste vergunning is gratis en de tweede bedraagt EUR 8,- per maand), daarnaast is er een bezoekersregeling;
- De woonwijk Belcrum is in 2020 uitgeroepen tot beste woonwijk van Nederland;
- Rustige straat die enkel voor bewoners en bezoekers bezocht wordt;
- Zeer onderhoudsvriendelijk;
- Recent gerenoveerd;
- Voorzien van mechanische ventilatie;
- Speeltuin op 50m loopafstand;
- Ideaal ten opzichte van het centraal station en de uitvalswegen;
- Huisarts en tandarts in de buurt.
Algemeen:
Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Maatvoeringen zijn slechts indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 171

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 171

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl