Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze uitnodigende woning aan de Poortakker 13 te Breda, waar comfort en moderniteit hand in hand gaan. Dit goed onderhouden pareltje biedt een unieke kans om thuis te komen in een omgeving die rust, ruimte en stijl ademt.

Binnenstappen in deze woning is als het betreden van een oase van rust en sereniteit. Met een energielabel B ben je niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De moderne keuken is het kloppende hart van het huis, waar kookkunst en gezelligheid samenkomen. Met hoogwaardige apparatuur en strakke afwerking nodigt deze keuken uit tot culinaire hoogstandjes en gezellige diners met vrienden en familie.

De zonnige tuin op het zuidoosten is een ware uitnodiging tot ontspanning en genot. Of het nu gaat om een ochtendkoffie in de zonnestralen of een zomerse barbecue met geliefden, hier creëer je herinneringen die een leven lang meegaan. Dankzij de ligging aan een autoluw hofje geniet je hier van een vredige ambiance, perfect voor wie op zoek is naar rust en privacy.

Met drie ruime slaapkamers biedt deze woning alle ruimte voor gezinsleven, gastenkamers of een thuiskantoor. Elke kamer straalt warmte en comfort uit, zodat iedereen hier zijn eigen plekje kan vinden om zich terug te trekken en te ontspannen.

De Poortakker 13 is niet zomaar een huis, het is een thuis waar comfort, moderniteit en rust samenkomen. Deze woning biedt niet alleen een plek om te wonen, maar een levensstijl om van te genieten. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten naar jouw droomhuis? Neem dan nu contact met ons op en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft. Welkom thuis!

De pluspunten van deze woning op een rijtje:

- Prettig gelegen aan een rustig en autoluw hofje, omringd door groen; - De woning is uitstekend onderhouden en recent gemoderniseerd. In 2020 zijn de keuken, diverse vloeren- en plafonds en de stoppenkast vernieuwd; - De woning is op korte afstand gelegen van veel voorzieningen zoals winkels, een basisschool, sportfaciliteiten en een kinderspeelplaats. Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de Bredase binnenstad, NS station Breda-Prinsenbeek en diverse in– en uitvalswegen (A16 en A58); - Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid aanwezig op korte afstand van de woning; - De woning is geheel geïsoleerd en volledig voorzien van dubbel glas; de woning heeft energielabel B - De verwarming en warmwatervoorziening zijn via stadsverwarming. Het doorstroomapparaat wordt gehuurd bij BSI.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 142
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars