Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WOW, dit moet een droomwoning zijn!
Aan de rand van de prachtige vaart en het groene natuurgebied de Broekpolder vindt u deze eengezinswoning aan de Johanna Naberkade in Vlaardingen. Deze unieke en rustige ligging zorgen voor heerlijk wonen en een plek om u thuis te voelen! Vanuit de achterzijde van de woning kijkt u uit over het water, aan ontspanning geen gebrek dus. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de woning zelf. Met onder andere vier slaapkamers, een heerlijke lichte living en een garage is er meer dan genoeg ruimte om te kunnen genieten van comfortabel wonen. De ruime hoeveelheid slaapkamers geven de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens in te richten waardoor bijvoorbeeld werken aan huis wel heel aantrekkelijk wordt. Weer even terugkomend op de ligging, want deze is ten opzichte van de natuur natuurlijk geweldig, maar de woning is ook gelegen op loopafstand van winkelcentrum De Loper en het openbaar vervoer. Kortom wanneer begint uw woonavontuur aan het water hier?

Indeling:

Begane grond:
De net onderhouden voorgevel zorgt direct voor een prettig onthaal. Voor de deur is plaats om één auto te parkeren. De entreehal van de woning is voorzien van de meterkast, een aparte toiletruimte en geeft toegang tot de garage en de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer komt u terecht in een prachtige lichte en comfortabele ruimte. Er is tevens direct zicht op de vide, welke zorgt voor een open en speels effect. De gehele living is afgewerkt met een bijzonder goed oog voor stijl. De design haard zorgt daarbij voor een perfecte verbinding tussen de zit- en de eethoek. De grote schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer biedt toegang tot de zonovergoten tuin. Vanuit de woonkamer is ook de L-vormige keuken te bereiken. Deze is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, oven en een vaatwasmachine. Door middel van het raam aan de voorzijde heeft u gezellig zicht op de voortuin en de straat waardoor u ook bijvoorbeeld eventuele kinderen tijdens het koken gemakkelijk in de gaten kunt houden. Even terug naar de entreehal, want vanuit daar is zoals eerder vermeld ook de garage te bereiken. De garage is een fijne plek om eventuele fietsen en andere spullen op te bergen. De elektrisch bedienbare roldeur zorgt voor een gemakkelijke toegang vanuit de voortuin. In de garage is tevens een kraantje met een wasbak en een radiator gelegen.

Eerste verdieping:
Ook op de eerste verdieping zorgt de vide voor een speelse indeling van de ruimte. Het dakraam zorgt voor nog meer natuurlijk lichtinval. Vanaf de overloop zijn de vier slaapkamers en de badkamer te bereiken. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon en de badkamer. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel met dubbele wasbak, staand toilet en mechanische ventilatie. De tweede, aan de voorzijde gelegen, slaapkamer is op dit moment ingericht met grote kasten waardoor u gemakkelijk uw kleding en andere spullen kunt opbergen. Deze kamer kan natuurlijk ook worden ingericht als werk- of extra slaapkamer. De andere twee slaapkamers zijn beide gelegen aan de achterzijde van de woning en kijken dus uit op het water, dat is pas lekker wakker worden zeg! De kamer die nu is ingericht als werkkamer is voorzien van een grote vaste kast.

Exterieur:
Een tuin als deze komen we niet vaak tegen. De achtertuin is namelijk gelegen aan het water en kijkt niet alleen hier over uit, maar ook over de waterdieren zoals zwanen en eenden. De strakke grijze tegels zorgen voor een tuin die gemakkelijk te onderhouden is. Hierdoor kunt u echt helemaal fijn aan het water zitten en genieten van alle rust en sereniteit van deze prachtige omgeving. De achtertuin is gelegen op het westen waardoor u fijn de gehele dag in de zon kunt zitten. Het elektrische bedienbare zonnescherm zorgt dan weer voor voldoende schaduwplek. Maar dan zijn we er nog niet, want aan de voorzijde van de woning is er ook nog een balkon. Deze is gelegen op het oosten en te bereiken vanuit één van de, aan de voorzijde gelegen, slaapkamers. In de ochtend kijken naar de opkomende zon met een kopje koffie of thee, dat is toch pas heerlijk wakker worden?

Ligging:
Unieke ligging! Namelijk aan de rand van de Vlaardingse Vaart en het prachtige groene natuurgebied ‘Broekpolder’. Hier is mogelijkheid tot wandelen, fietsen en watercreatie. Ook bevindt zich hier het Klouterwoud, een survivalroute, een golfbaan, jachthaven, horecagelegenheden en diverse sportmogelijkheden zoals voetbal, hockey, atletiek en paardrijden. De rustige en kindvriendelijke ligging zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van deze fijne woning. Ook het winkelcentrum De Loper en het openbaar vervoer (tram en bus) zijn op loopafstand. Het centrum van Vlaardingen bereikt u gemakkelijk door het fietspad naast de Vaart uit te fietsen. Bovendien zijn diverse uitvalswegen (A20, A4) gemakkelijk te bereiken. Voor de deur is er plaats om één auto te kunnen parkeren. In de straat is tevens voldoende parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993
- Gelegen op afgekochte erfpacht grond (tot 2041)
- Onderhoud schilderwerk
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Energielabel B
- Warm water en verwarming middels cv-ketel
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Tussenwoning Ja
Garage inpadig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 654 Breedte: 550 Oppervlakte: 36
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 513
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 28
Tussenwoning Ja
Garage inpadig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 654 Breedte: 550 Oppervlakte: 36
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars