Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit GEMODERNISEERDE UITGEBOUWDE HERENHUIS direct gelegen aan de rivier De Vecht. In deze moderne jaren "30 2-onder-1-kap woning komen design en klassieke elegantie samen. Het herenhuis is voorzien van een culinaire woonkeuken, een uitnodigende woonkamer en met maar liefst vijf slaapkamers en 2 badkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor gezinnen van elke omvang. De kers op de taart is de prachtige achtertuin met aanlegsteiger die direct grenst aan het rustgevende vaarwater. Hier kunt u genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl u ontspant op uw eigen terras of stap aan boord van uw boot en verken de schilderachtige Vecht, terwijl u geniet van de rust en schoonheid van de omgeving.

Ligging: Met enkele loopminuten bent u in het hart van Maarsen-dorp. Hier vind u al uw dagelijkse boodschappen, gezellig winkelen of een lekker hapje eten en drinken bij één van de restaurantjes. Naast dat u heerlijk kunt varen over De Vecht, kunt u ook een genieten van een wandeling langs De Vecht in het oude dorp met zijn grachtenpanden of maak een wandeling door de polder met zijn weidse uitzichten.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond:

Entree: Via een overdekt entree stapt u binnen in de ruime hal. Deze hal is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast. De hal biedt toegang tot woonkeuken, een vaste trap naar de 1e verdieping en een kleine kelder wat ideaal is voor extra bergruimte. Laat de hal het begin zijn van uw reis door deze sfeervolle woning, waar elke stap een nieuwe ontdekking kan zijn en waar comfort en gemak hand in hand gaan. Welkom thuis!

Woonkamer: Betreed de woonkamer via de hal. De begane grond is middels fraaie zwartstalen schuifdeuren verdeeld in de woonkamer en woonkeuken welke alleen natuurlijk licht binnenlaten, maar ook een naadloze overgang van de keuken naar de woonkamer creëren. Naast een gezellige zithoek biedt de woonkamer ook een extra werkruimte, ideaal voor wie thuis wil werken of studeren. En de tijdloze erker voegt een vleugje karakter toe aan de ruimte, waardoor u kunt genieten van het uitzicht in de omgeving.

Woonkeuken: De woonkeuken met een groot kookeiland is het hart van het huis. Deze ruimte is niet alleen een plek om te koken, maar een centrum van gezelligheid en gastvrijheid, waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van het goede leven. De woonkeuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waardoor koken een waar genot wordt. Of het nu gaat om het bereiden van een snelle maaltijd op doordeweekse avonden of om het organiseren van uitgebreide diners voor speciale gelegenheden, deze keuken staat garant voor een moeiteloze culinaire ervaring.

Bijkeuken: Ontdek de praktische bijkeuken. Naast dat het nu in gebruik is als muziekruimte, biedt deze ruimte ook plaats aan de wasmachine- en drogeraansluiting die fraai zijn weggewerkt in de kastombouw. Daarnaast biedt de bijkeuken toegang tot de berging.

Berging: Met voldoende ruimte voor extra opslag is de berging de perfecte plek om al die items op te bergen die u niet dagelijks nodig hebt, maar toch graag bij de hand wilt hebben. Tevens is de berging bereikbaar via de voortuin waardoor u uw fietsen s 'avonds gemakkelijk binnen kunt zetten.

Tuin: Voor- en zijtuin, een groene deels afgesloten voortuin. De zijtuin: op het zijpad kunt u de auto parkeren. Welkom in de sfeervolle achtertuin. Via maar liefst drie paar dubbele openslaande deuren met glas tot bijna aan de grond, toegankelijk vanuit de woonkeuken en de bijkeuken, stap je zo deze fantastische achtertuin binnen. Meerdere zitplaatsen in de tuin nodigen uit tot ontspanning en samenzijn, waar u kunt genieten van gezellige barbecues, ontspannen diners, gewoon kunt genieten van een goed boek of mijmeren over De Vecht. Een aanlegsteiger met loungeplek is hier natuurlijk onmisbaar hier kunt u uw eigen boot aanleggen, deze steiger biedt een unieke kans om het water op- of in te gaan en te genieten van de serene omgeving vanaf een nieuw perspectief.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een vaste trap naar de 2e verdieping. De overloop is voorzien van airconditioning.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt een prachtig uitzicht op rivier De Vecht. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is voorzien van een inbouw(kleding)kast en biedt toegang via openslaande deuren naar het balkon, waar u eveneens wordt begroet door een adembenemend uitzicht op de rivier De Vecht. Slaapkamer 3: Deze riante slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is eveneens voorzien van een inbouw(kleding)kast.

Badkamer: Laat de badkamer uw eigen persoonlijke toevluchtsoord zijn, waar luxe en schoonheid samenkomen. Door de prachtige afwerking met de zwarte kranen, straalt de badkamer een tijdloze stijl uit. Geniet van het gemak van een wastafelmeubel met dubbele wasbak, een heerlijk ligbad of een verkwikkende sensatie van de regendouche in één van de twee inloopdouches.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en de bergzolder.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze slaapkamer voorzien van een dakkapel, airconditioning en een vaste open kastenwand. Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is eveneens voorzien van een dakkapel en airconditioning en is tevens voorzien van een dakraam.

Badkamer: De functionele 2e badkamer is voorzien van een douchecabine, een toilet en een wastafelmeubel. Ontsnap aan de ochtend- en avondspits met het gemak en de luxe van twee badkamers in uw nieuwe thuis. Geen gedrang meer, geen haast, alleen pure ontspanning en comfort voor u en uw familie.

Zolder: De zolder is te bereiken via een vlizotrap. Van seizoensgebonden decoraties tot outdoor-uitrusting, hier vind u de ruimte die u nodig heeft om georganiseerd te blijven.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Sfeervolle uitgebouwde jaren 30 2/1 kap woning aan de rivier De Vecht. - De begane grond is voorzien van vloerverwarming. - Eigen aanlegplaats voor een boot. - De woning is voorzien van 2 badkamers. - Gehele woning is voorzien van in- en opbouwspots. - De woning is volledig gerenoveerd in 2017. - De keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2017. - Airconditioning aanwezig op de 1e en 2e verdieping. - Schilderwerk binnen is gedaan in 2017. - Verwarming en warm water; cv-ketel: Nefit Trendline, 2017. - Energielabel: D. - Elektra: meerdere groepen en aardlek is aanwezig. - Parkeren op eigen terrein. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Nadat ons gezin steeds verder is uitgebreid, hebben wij een nieuwe plek gevonden om nieuwe herinneringen te gaan maken. We hopen dat de volgende bewoners hier ook gaan genieten van de ruimte, rust en warmte van familie en vrienden.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 698

Overige

Perceel oppervlakte 260

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 698

Overige

Perceel oppervlakte 260

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen