Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN**

Stel je voor: je eigen plek, een canvas waarop je al je woonwensen tot leven kunt brengen. Dit is dé kans voor jou, starter op de woningmarkt, Verremeer 69 te Rijsenhout, om de sleutels van je toekomst in handen te krijgen. Met een beetje liefde en een dosis creativiteit transformeer je dit huis tot jouw droomhuis. De snelle oplevering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om te beginnen met klussen. En het beste? Het is ideaal voor de doe-het-zelver die staat te popelen om te starten met een nieuw avontuur.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN**

- Een onbeschreven bladzijde voor de enthousiaste klusser
- Een woning die schreeuwt om een persoonlijke touch
- Klussen, klussen en nog eens klussen: maak het helemaal jouw eigen
- Perfecte kans voor starters om de woningmarkt te betreden
- Snelle oplevering, dus je kunt direct aan de slag

**WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS**

Stap binnen in een wereld vol mogelijkheden. Dit huis is een parel in de ruwe, wachtend op iemand met twee rechterhanden die het kan polijsten tot een stralend juweel. De tuin, gelegen op het noordoosten, vangt de ochtendzon en biedt een serene plek voor je eerste kop koffie van de dag. 

De ruimtes in het huis zijn als een leeg doek, klaar om ingekleurd te worden met jouw visie en stijl. Elke kamer biedt een nieuw project, een nieuwe kans om iets unieks te creëren. Dit is niet zomaar een huis, dit is een avontuur in wonen.

**IDEAAL VOOR DE HANDIGE STARTER**

Ben jij die handige jongere die droomt van een eigen stek, maar niet terugschrikt voor een beetje zweet en zaagsel? Dan is dit jouw gouden ticket. Dit huis is de ultieme speeltuin voor de klusser die zijn of haar eigen stempel wil drukken op elke vierkante meter.

**DE HIGHLIGHTS UITGELICHT**

Dit is het moment waarop je hebt gewacht: een huis dat smeekt om getransformeerd te worden door jouw handen. Het is een uitnodiging om je kluskleding aan te trekken en je dromen te realiseren. Als starter op de woningmarkt krijg je hier de kans om je eigen thuis te creëren, precies zoals jij het voor ogen hebt. En met de belofte van een snelle oplevering kun je bijna direct beginnen. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw project, jouw toekomst, jouw thuis.

**EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT**

Voel de structuur van de muren die wachten op jouw kwast, ruik de geur van vers gezaagd hout, zie het licht dat speels door de ramen danst, hoor de stilte die smeekt om gevuld te worden met leven en proef de zoete overwinning als jouw project vorm krijgt.

Dit is jouw kans om niet alleen een huis te kopen, maar om een thuis te creëren. Een plek waar elke hoek jouw persoonlijke handtekening draagt. Waar elke verflaag, elke plank, en elke tegel een verhaal vertelt. Een verhaal van doorzettingsvermogen, van visie, van jou.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Om je dromen om te zetten in realiteit? Neem dan nu de stap en maak van dit huis jouw thuis. Laat deze kans niet schieten en neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging. Want onthoud: de beste momenten in het leven zijn die waarop je besluit je eigen pad te bouwen. Pak die hamer, sla die spijker en begin aan het mooiste project van je leven. Jouw thuis wacht op je!

Bijzonderheden:
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;

- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
   1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
   2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar 
       worden verkocht of verhuurd)
   3. Ouderdomsclausule
   4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer