Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN BEEKBERGEN: RUIMTE, COMFORT EN VEELZIJDIGHEID
Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele woning in een groene omgeving? Deze dubbele woning in Beekbergen biedt de perfecte plek voor gezinnen met oudere kinderen en voor mensen die een mantelzorgwoning of kangoeroewoning zoeken. Het huis ligt op een groot perceel en is levensloopbestendig, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een fijne plek om thuis te komen en te genieten van het leven.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING
- Twee huisnummers: Ideaal voor dubbele bewoning, mantelzorg of kantoorruimte.
- Groot perceel: 635 m² grond met veel tuinmogelijkheden.
- Levensloopbestendig: Geschikt voor alle levensfasen met voorzieningen op de begane grond.
- Nabij winkels: Winkels en voorzieningen op loopafstand.
- Groene omgeving: Rustig wonen in een natuurrijke buurt.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Bij het betreden van deze dubbele woning, gelegen op een ruim perceel van 635 m², voel je direct de rust en ruimte. De tuin, gelegen op het zuiden, vangt de zon op elk moment van de dag en is een fijne plek voor zomerse dagen en avonden. Hier kun je genieten van de natuur en de zonnestralen.

Binnen is de woning praktisch en comfortabel ingericht. De dubbele opzet maakt het geschikt voor gezinnen met oudere kinderen die wat meer zelfstandigheid willen, of voor het creëren van een mantelzorgsituatie. De woning is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat je hier zonder zorgen kunt blijven wonen.

De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die veel daglicht binnenlaten. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden.

De bovenverdieping heeft extra slaapkamers die perfect zijn voor oudere kinderen, logees of om in te richten als kantoor aan huis. De multifunctionele ruimtes geven je de vrijheid om het huis aan te passen aan jouw wensen. Of je nu een werkplek, fitnessruimte of hobbykamer nodig hebt, het kan allemaal.

Buiten is er volop ruimte om te tuinieren, te spelen of gewoon te ontspannen. Het grote perceel biedt veel mogelijkheden en de groene omgeving van Beekbergen maakt het een fijne plek om te wonen. Winkels en voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar, waardoor je snel even boodschappen kunt doen of een kop koffie kunt drinken in de buurt.

MULTIFUNCTIONEEL GEBRUIK
Deze woning biedt veel mogelijkheden voor multifunctioneel gebruik. Huisnummer 30 heeft totaal 53m2 groot en is ideaal als mantelzorgwoning, waarbij je geliefden dichtbij kunnen blijven wonen met hun eigen privacy. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor een kantoor aan huis, zodat je een eigen werkplek hebt zonder woon-werkverkeer.

OMGEVING
Deze fijne woning is gelegen in het dorp Beekbergen, aan de rand van de Veluwe. Een kindvriendelijke en rustige plek om te wonen met de natuur om de hoek. Houd je van fietsen of wandelen, dan is het een perfecte uitvalsbasis voor vele mooie uitstapjes in de bossen. De supermarkt en andere winkels zijn om de hoek en de voorzieningen van Apeldoorn zijn op circa 10 minuten rijden bereikbaar. Ook de snelwegen A1 en A50 zijn snel aan te rijden. 

Wil je meer weten over deze woning of een bezichtiging inplannen? Bezoek onze website en ontdek jouw nieuwe thuis in Beekbergen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 635
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 169
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 635
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn