Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime instapklare gezinswoning op een fraaie locatie? Dan hebben wij de perfecte woning voor u gevonden! Gelegen aan een verkeersluwe straat, met alle voorzieningen als uitvalswegen, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en supermarkt op steenworp afstand, treft u deze keurig onderhouden en verrassend ruime TUSSENWONING klaar om door u bewoond te worden! De woning beschikt over een vrijstaande houten overkapping met berging en een zonnige, beschutte achtertuin gesitueerd op het westen met een achterom. En om het geheel compleet te maken bestaat er de mogelijkheid om er een garagebox bij te kopen! Wacht niet te lang maak een afspraak voor bezichtiging! Bouwjaar 1971, inhoud ca. 445 m³, woonoppervlak ca. 126 m², perceeloppervlakte 167 m².

Indeling Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang en provisie-/trapkast, moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin, woonkamer met open haard en massieve Bourgondisch eikenhouten vloer. 1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan er 2 voorzien zijn van vaste kastruimte, royale, moderne badkamer met dubbel wastafelmeubel, spiegelkast , inloopdouche en toilet. 2e verdieping: overloop met wasopstelling, CV-opstelling en berging achter de knieschotten, grote ruime (slaap)kamer voorzien van een keukenblok en een dakkapel.

Bijzonderheden: - De extra plus is de kans om er een garagebox bij te kopen; - Handig; door het keukenblok op de 2e verdieping is deze ruimte geschikt voor een hobby- of praktijkruimte; - De begane grond en 1e verdieping zijn geheel voorzien van kunststof ramen en kozijnen; - Inbouwapparatuur keuken: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi magnetron/oven; - De badkamer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming; - Fraai gelegen aan een rustige straat in woonwijk "Letterveld" met een mooi uitzicht; - Aan de voorzijde bevindt zich een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid; - Voor woningen die ouder zijn dan 25 jaar zal er een ouderdomsclausule worden opgenomen; - Voor woningen die zijn gebouwd vóór 1995 zal er een asbestclausule worden opgenomen; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning dan nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne