Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Smaakvol en instapklaar 4-kamerappartement (thans 3-kamerwoning) gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de kindvriendelijke woonwijk 'Merwedepolder-West'. Het appartement beschikt o.a. over twee slaapkamers, dichte keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer, separate toiletruimte en een zeer lichte en sfeervolle living (ca. 33 m2). Het appartement is rustig gelegen direct nabij "Het Wantij" en heeft een uitstekende aansluiting op rijksweg A15 en A16 via randweg N3.

BIJZONDERHEDEN - Energielabel D en volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing - Tweetal balkons waardoor altijd van de zon genoten kan worden - Berging in de onderbouw - 2 ruime slaapkamers - Zeer modern en stijlvol ingericht en voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen

LOCATIE In de directe omgeving van het appartement vindt u diverse voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Naast de rivier ’t Wantij waar u op uitkijkt, is ook de prachtige jachthaven Westergoot op loopafstand gelegen; u kunt in de directe omgeving dus heerlijk wandelen of joggen. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de fiets bij het sfeervolle historische centrum van Dordrecht, waar u kunt genieten van de vele musea, gezellige terrasjes en pittoreske grachten.

BOUWKWALITEIT Het appartement beschikt over een energielabel D en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing. In warm water en verwarming wordt voorzien middels de HR-combiketel (merk: Intergas, jaar 2018 en onderhouden in 2024). In de periode tussen 2020 en 2023 zijn de slaapkamers, gang en het toilet geheel verbouwd. Kortom: Dit appartement voldoet volledig aan de hedendaagse woonwensen en is absoluut een bezichtiging waard.

BERGING Op de begane grond is er nog een eigen royale berging (ca. 6m2) gelegen, die voorzien is van licht. Deze berging is ideaal voor het stallen van fietsen en/of om als bergruimte te gebruiken.

BEGANE GROND Centrale entree met toegang tot de bergingen en het trappenhuis.

APPARTEMENT (2e etage) HAL/ENTREE De ruime entree/hal is uitgerust met intercom, meterkast, praktische ruimte in de bergkast en geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement.

WOONKAMER Heerlijk lichte living (ca. 33m2) met veel lichtinval middels de grote raampartijen en voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking. De woonkamer is uitgerust met een laminaatvloer en er is veel sfeer in deze ruimte gecreëerd middels de sfeerhaard. De woonkamer staat in verbinding met de hal.

BALKON (2) Het appartement beschikt over een tweetal ruime zonovergoten balkons gesitueerd op het oosten én westen. Hierdoor is op elk moment van de dag wel een mogelijkheid om van de zon te genieten.

KEUKEN In tweetal wandopstellingen opgestelde keuken voorzien van o.a. een elektrische kookplaat, vaatwasser, koelkast, diverse opbergkasten/lades en de opstelplaats van de HR-Combiketel. Daarnaast is vanuit de keuken toegang tot het balkon (gelegen op het oosten) en is de badkamer te bereiken.

TOILETRUIMTE In lichte kleurstelling betegelde toiletruimte met vrijhangend closet.

BADKAMER De fijne badkamer (ca. 3m2) is modern ingericht met een inloop (regen)douche met losse handdouche en glazen scherm, een wastafel met wasmeubel en een verwarming. In de badkamer zijn aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en zijn de wanden grotendeels betegeld in een lichte kleurstelling.

SLAAPKAMERS (2) Zeer ruime en bovenal sfeervolle (ouder)slaapkamer (ca. 9m2) met een strakke wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer. Vanuit deze slaapkamer is toegang tot het balkon op het zonnige westen. Daarnaast is er een ruime 2e slaapkamer (ca. 9m2.) eveneens voorzien van een strakke wand- en plafondafwerking en een laminaatvloer. Deze kamer is thans in gebruik als hobby-/werkkamer, maar kan desgewenst ook als extra slaapkamer fungeren.

VERENIGING VAN EIGENAARS Door het kopen van een appartement wordt je van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa € 267,- per maand. Het betreft een goed functionerende VVE welke professioneel wordt beheerd.

KOOPOVEREENKOMST: De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijk is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 256

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 256

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda