Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale en speels gebouwde geschakelde hoekwoning met een aangebouwde garage en een heerlijke achtertuin op het zuiden gesitueerd.

De woning is gelegen op een mooie en rustige locatie in de wijk Broekvelden met aan de voorzijde uitzicht over een brede groenstrook. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto op eigen terrein voor de garage.

Wij geven alvast een indicatie van de indeling op de begane grond: Entree, hal, meterkast (moderne groepenkast), toilet met een fonteintje, deur naar de aangebouwde garage met een kanteldeur, elektra en aansluitpunt voor de wasmachine. Royale living met een speelse indeling, waarbij de keuken zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van veel kasten, een ingebouwde koelkast, vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en een Grohe Blue Home-kraan (gefilterd, gekoeld en licht bruisend of bruisend water). Het zitgedeelte aan de achterzijde is tuingericht en heeft een sfeervolle haardpartij en een schuifpui naar de tuin.

Er gaat een spiltrap naar de 1e verdieping: ruime overloop met toegang tot de ouderslaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2 kamers, nu met een opening in de wand gesplitst tot een slaapgedeelte en kastenkamer). Over de volle breedte aan de achterzijde bevindt zich nog een kamer met 2 grote dakramen en bergruimte. De ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet en is voorzien van daglicht.

Tweede verdieping: Overloop met de opstelplaats voor de cv ketel (Daalderop combi cv ketel) en een deur naar het dakterras. Slaapkamer met groot raam en deur naar het dakterras.

Heerlijke en veel privacy biedende achtertuin (ca. 12m diep) op het zuiden gesitueerd. Aan de voorzijde is er eveneens een tuin waar ook de mogelijkheid om een auto te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden: -in 2022 is er spouwmuurisolatie aangebracht alsmede vloer-/kruipruimte isolatie; -in 2023 zijn 8 zonnepanelen geplaatst; -meterkast in 2023 vernieuwd.

Kenmerken: Bouwjaar 1978 Woonoppervlakte: ca. 135 m² Perceeloppervlakte: 270 m² eigen grond Energielabel: C

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 482

Overige

Perceel oppervlakte 270

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 482

Overige

Perceel oppervlakte 270

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven