Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet! Wonen in een modern ruim woonhuis aan het Stevenspark in het hart van de kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden. Dit aantrekkelijke woonhuis beschikt over veel gebruiksoppervlakte wonen (142,20 m2), tuingerichte woonkamer, gezellige woonkeuken met parkzicht, moderne badkamer met inloopdouche, vier ruime slaapkamers en een hobbyruimte en/of thuiswerkplek. Het dakterras en de achtertuin zijn gelegen op het zuidoosten zodat u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze energiezuinige (energielabel A+) eengezinswoning gelegen op loopafstand van NS station De Vink en winkelcentrum Stevensbloem. CV/WW via stadsverwarmingsnet en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Wilt u gasloos wonen? Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. In 2015 zijn er elf zonnepanelen geplaatst. Prettig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want het draagt bij aan lage maandelijkse energielasten. Ideale ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, Bio Science Park, LUMC, universiteit, scholen, OV en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Prettig detail: speelmogelijkheden voor kinderen in de directe omgeving van de woning. Parkeergelegenheid voor de deur. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud op een heerlijke locatie.

Entree woning, hal met meterkast/stadsverwarming. Door de grote raampartij geniet u van een lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin. De gezellige woon/eetkeuken met parkzicht bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is o.a. voorzien van een luxe composiet werkblad met achterwand, 5-pitskookplaat, rvs afzuigkap, combi oven, koelkast (2020), vriezer, vaatwasser (2023) en een inbouw koffiemachine (2023). De trapkast zorgt voor extra opslagruimte. De hal, keukenruimte en woonkamer zijn afgewerkt met een tegelvloer inclusief vloerverwarming. De dubbele schuifpui in de woonkamer zorgt voor een goede verbinding met de achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze tuin kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een bbq... Het zonnescherm, de houten berging en de achterom zorgen voor comfort. Via de tussenhal met moderne toiletruimte bereikt u via de trap de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van deze woning vindt u een slaapkamer met aantrekkelijk parkzicht. Aan de achterzijde van deze opvallend ruime woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, inbouwverlichting en een tegelvloer met vloerverwarming. Moderne 2e toiletruimte met (hangend) closet.

2e verdieping:
Via een glazen schuifpui bereikt u de royale slaapverdieping met vaste kastenwand inclusief wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie-unit en de omvormer voor de zonnepanelen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om op deze verdieping twee separate (slaap)kamers en/of hobby-/werkruimte te creëren. Handig voor grotere gezinnen of wanneer u vaak logés heeft. Aan de voorzijde van de woning geniet u wederom van parkzicht. Het zonnige dakterras op het zuidoosten maakt het geheel compleet.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2067. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Buitenschilderwerk kozijnen voor- en achterzijde woning 2023. Houten berging is opnieuw gebeitst in 2023.

Aanvaarding: 2 september 2024 / in overleg.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A+

Bouwjaar: 1992
Gebruiksoppervlakte wonen: 142,20 m2
Bruto inhoud woning: 503,63 m3
Perceelopp: 102 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 142.2
Inhoud woonhuis 503.63
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 36
Perceel oppervlakte 102
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 5.5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 142.2
Inhoud woonhuis 503.63
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 36
Perceel oppervlakte 102
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 5.5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij