Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrij wonen in hartje centrum, wat een leuk huis! Deze energiezuinige en charmante VRIJSTAANDE WONING heeft een heerlijk ruime en vrije tuin gelegen op het zonnige zuidwesten; je zou niet denken dat je in het centrum van Borne woont. De woning heeft volop leefruimte te bieden en beschikt o.a. over een royale woonkamer met openslaande tuindeuren en veel lichtinval, woonkeuken met sfeervolle erker en een ruime vrijstaande garage/werk-/hobbyruimte! Deze is zeer geschikt voor het stallen van fietsen, auto('s) of tuingereedschap. Of sleutel je graag aan een old timer en/of motoren bij huis? Je kan hier perfect een eigen werkplek realiseren. Maak jij van deze woning jouw droom(t)huis? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging! Bouwjaar 2004, inhoud ca. 507 m³, woonoppervlak ca. 136 m², perceeloppervlakte 445 m².

Indeling: Begane grond: entree, ruime hal, toilet met fontein, garderobe, meterkast, trapopgang, ruime woonkamer met openslaande tuindeuren en een separaat tweede zitgedeelte, aan de voorzijde van de woning een woonkeuken en toegang tot de kelder met stahoogte, praktische bijkeuken met werkblad en spoelbak. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een vaste kast, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Vliering: via een vlizotrap is de bergzolder met technische opstelling te bereiken.

Bijzonderheden: - Centraal gelegen ten opzichte van het centrum, uitvalswegen en gezondheidscentrum; - De begane grond is uitgevoerd in een marmerenvloer met vloerverwarming; - Energiezuinige woning met 16 zonnepanelen (2022) en hybride warmtepomp (2023); - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.nl en nvmtwente.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 445

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 507

Overige

Perceel oppervlakte 445

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne