Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vanuit uw eigen tuin vaart u zo richting de “Weerribben-Wieden”, Overijsselse of de Friese meren! Deze ruime luxe villa is gelegen op een mooie locatie aan open vaarwater met vrij uitzicht over water en landerijen. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, luxe keuken, berging/bijkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, sauna en een balkon. De groene tuin is voorzien van diverse terrassen, een overdekt terras, een grote aanlegsteiger en een berging. De woning is gelegen op een perceel van 638m² en heeft een woonoppervlakte van ca.187m².

Entree/ lichte ruime hal met meterkast, toilet, trapopgang en de bijkeuken/berging voorzien van een buitendeur. De royale woonkamer met uitzicht over het water en de weilanden, beschikt over veel lichtinval, vloerverwarming, tweemaal een schuifpui naar het overdekte terras en de moderne luxe keuken met diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine, inductiekookplaat en een afzuigsysteem in het blad. Via de hal bereikt u de slaapkamer voorzien van een tuindeur en een eigen moderne badkamer met inloopdouche, wastafel in meubel, bidet en een toilet.

Overloop met veel lichtinval, vide, toilet, 3 slaapkamers en de tweede badkamer voorzien van een douchehoek en een wastafel in meubel. Slaapkamer Ӏ, gelegen aan de voorzijde, beschikt over een kastenwand met schuifdeuren, vaste kast en een vliering, bereikbaar middels een vlizotrap. Slaapkamer ӀӀ gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een deur naar het balkon en een vliering, bereikbaar middels vlizotrap. Slaapkamer ӀӀӀ, de grootste, beschikt over een sauna en openslaande deuren naar het balkon.

De tuin is voorzien van diverse terrassen, een overdekt terras, een grote aanlegsteiger met walstroomaansluiting en een mooi uitzicht over het vaarwater en de weilanden. Naast de woning is een houten berging met een toegang naar de voor- en achtertuin.

Het Mallegat

Woon- en waterwijk “Het Mallegat” is een ruime, waterrijke en groene woonwijk aan de noordzijde van de dorpskern van Oldemarkt. Het park grenst direct aan de jachthaven en het ijsbaanterrein. Uitgangspunt is dat alle woningen niet alleen via de weg maar ook via het water te bereiken zijn. Alle woningen hebben derhalve een tuin direct grenzend aan het water en een eigen aanlegsteiger voor een boot. De wijk is voorzien van veel water, maar er is ook veel openbaar groen; de zone tussen de openbare weg en de privé-tuinen wordt ingevuld met graskeien, bomen, gazon en beukenhagen.

Bijzonderheden / resumé:
- de woning beschikt over een slaapkamer met moderne badkamer op de begane grond;
- de woning beschikt totaal over 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- de woning beschikt over een royale woonkamer met vloerverwarming en 2 schuifpuien naar het overdekt terras;
- de woning beschikt over een moderne luxe keuken met inbouwapparatuur;
- de woning beschikt over 19 zonnepanelen, een boiler (200 liter) en een sauna;
- de woning beschikt over een groene tuin met diverse terrassen en een eigen aanlegsteiger.

Oldemarkt

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland, ideaal om te fietsen, wandelen of varen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 730
Aantal verdiepingen 3

Overige

Sauna Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 638
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 730
Aantal verdiepingen 3

Overige

Sauna Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 638
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?