Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HUIS VRIJDAG 10 MEI 16.30u - 19.00u

Hier kun je eigenlijk alleen maar van dromen!

Deze instapklare, gloednieuwe bovenwoning, gelegen aan de Everdineweerd, is van alle gemakken voorzien. Met twee slaapkamers, badkamer, zonneterras, twee eigen parkeerplaatsen en een buitenberging is het een woning die luxe en comfort combineert op een ongeëvenaarde, idyllische locatie in Katwijk aan de Maas. Geniet van adembenemend uitzicht over de Maas vanuit de woonkamer, badkamer en slaapkamer! Het bijzondere aan deze woning is het enorme zonneterras (63!) met vrij uitzicht over de landerijen en de pittoreske kerk van Katwijk. Geniet van de rust en sereniteit van het leven midden in de natuur. De woning is gasloos en heeft energielabel A+. Dit appartement maakt onderdeel uit van het onlangs geheel verbouwde landhuis met in totaal 5 wooneenheden (2 benedenwoningen en 3 appartementen op de 1e en 2e verdieping), waarvan er reeds 2 verkocht zijn.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: everdineweerd11a.nl

LIGGING: Katwijk is een klein dorpje aan de Maas met 400 inwoners. De woning is gelegen op slechts 2,5 km van het centrum van Cuijk. Hier vind je alle voorzieningen, zoals basis- en middelbare scholen, kinderopvang, restaurants, winkels en een schouwburg en bioscoop. De woning is voorts gelegen op slechts 400 meter van de nieuwe fietsbrug over de Maas (‘De Maasover’), waardoor je over het snelfietspad tussen Cuijk en Nijmegen in slechts 20 minuten in Nijmegen bent, ideaal voor werk, studie of recreatie. Met een scala aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, biedt deze woning het beste van twee werelden: rustig wonen aan het water met de levendigheid van de stad binnen handbereik.

INDELING

Begane grond: De woning wordt bereikt via de gemeenschappelijke entree met trappenhuis. Bovenwoning op de 1e verdieping: Entree met toegang tot slaapkamer, badkamer, toilet en woonkamer. Woonkamer met volop raampartijen met een schitterend uitzicht over de Maas. Voorts woonkeuken. De keuken kan nog volledig naar eigen wens worden ingericht, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw droomkeuken te creëren. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen, zodat je ook hier de bootjes voorbij ziet varen. De nieuwe badkamer (2023) heeft een inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. Separate toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Vanuit de woonkamer/keuken toegang tot het ruime zonneterras (breedte 9,5 meter en diepte 6,63 meter). Vanaf het zonneterras toegang tot de 2e slaapkamer; deze is tevens als hobbyruimte te gebruiken. Dit is een fijne ruimte met PVC vloer en dakraam. De gehele woning is voorzien van PVC vloer met comfortabele vloerverwarming (alleen 2e slaapkamer elektrische verwarming)

Zonneterras De woning heeft een groot zonneterras van maar liefst 63 m2 (!) op het zonnige zuidwesten met prachtig vrij uitzicht over de landerijen en de pittoreske kerk van Katwijk. Het ruime zonneterras biedt een oase van rust en privacy waar u kunt genieten van het buitenleven in al zijn glorie.

Duurzaamheid: Geniet van het comfort van vloerverwarming en een energiezuinige warmtepomp, waardoor u uw ecologische voetafdruk vermindert, maar ook bespaart op uw energiekosten. De woning heeft energielabel A+. U heeft de mogelijkheid om zelf 8 zonnepanelen op het (gezamenlijk) dak te plaatsen.

VvE: In 2023 is dit landhuis getransformeerd naar 5 wooneenheden (twee benedenwoningen, 3 appartementen op de 1e en 2e woonlaag), welke gezamenlijk een Vereniging van Eigenaars vormen. De makelaar kan hier tijdens de bezichtiging meer over vertellen.

KENMERKEN:

- Gasloos - Instapklare bovenwoning met woonoppervlak van 81 m - Zonneterras op het zuidwesten van 63 m2 ! - Hoogwaardig afgewerkt - Vloerverwarming in gehele pand - Prachtige ligging aan de Maas - Veel watersportmogelijkheden in de directe nabijheid - Aanlegsteiger voor passanten op 50 meter afstand. - Idyllisch landschap - Voorzieningen dichtbij - Treinstation Mook op 2 km, treinstation Cuijk op 4 km - Warmtepomp - Energielabel: A+ - VVE-bijdrage € 140,- per maand (schatting)

Klaar om uw droom van luxe wonen aan de Maas werkelijkheid te maken? Deze woning met allure wacht op u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding. Deze woning moet u voelen om te weten wat we bedoelen! Wacht niet te lang, want deze unieke kans wilt u niet missen!

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 241

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 241

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars