Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De spelregels om de Wouwbaan 161 te Hoogerheide aan te kopen zijn als volgt:

• Vraagprijs € 280.000,- k.k. ;

•De woning is alleen bestemd voor starters op de koopmarkt;

• De starter is jonger dan 35 jaar en koopt voor het eerst een woning;

• De verkoop dient plaats te vinden aan een natuurlijk persoon, die er ook zelf gaat wonen;

• De zelfbewoningsclausule wordt in de koopovereenkomst opgenomen;

• De toewijzing vindt plaats op basis van maatschappelijke binding d.w.z.: koper woont tenminste 3 jaar in de gemeente Woensdrecht of heeft minimaal drie jaar in de gemeente Woensdrecht gewoond. Dit moet blijken uit de Basisregistratie Personen van de gemeente Woensdrecht.

• De projectnotaris is Notaris Vermunt in Hoogerheide.


Karakteristieke, te moderniseren hoekwoning in een geliefde rustige straat nabij het centrum van Hoogerheide. Deze woning heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een lichte keuken.

De keuken en badkamers verdienen speciale aandacht, aangezien vernieuwingen hier significant kunnen bijdragen aan het woongenot van de woning. De grote garage biedt flexibele mogelijkheden, zoals het creëren van een werkplaats, hobbyruimte, afhankelijk van de behoeften van de bewoners. De ruime kavel biedt ten slotte uitstekende kansen voor het aanleggen van een buitenleefruimtes of zelfs uitbreidingen van het huis. Met een zorgvuldige planning en uitvoering kan de modernisering van deze woning in Hoogerheide resulteren in een prachtig, comfortabel en waardevol thuis.

Bouwjaar is 1953, inhoud 305 m3, woonoppervlakte ca. 98 m2, perceeloppervlakte 520 m2. De woning is voorzien van houten kozijnen, met gedeeltelijk dubbel glas. De onderhoudsstaat is zowel binnen als buiten goed, de woning dient wel gemoderniseerd te worden.

Begane grond;
Via de voortuin is de woning bereikbaar. De entree/hal geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte, de keuken en via de keuken naar de woonkamer. De ruime woonkamer heeft houten kozijnen met dubbel glas.
De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken met een deur naar de achtertuin.

Wanneer je een woning betreedt, vormt de keuken vaak het hart van het huis. In dit geval spreekt de beschrijving van een eenvoudig keukenblok en een aparte bijkeuken tot de verbeelding. Het huidige ontwerp, met afzonderlijke ruimtes, heeft zijn charmes, maar de mogelijkheid om deze twee ruimtes samen te voegen biedt een uitnodigende kans op transformatie. Naar een heerlijke grote woonkeuken.


1e verdieping;
Via een trapopgang is vanuit de hal de overloop van de 1e verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en tot de eenvoudige badkamer.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en douche.
De zolder is bereikbaar via een losse trap.

De tuin;
Een tuin die is uitgerust met diverse meerjarige planten en struiken. Onder de overkapping kan men genieten van de buitenlucht, ongeacht de weersomstandigheden, en biedt het een schaduwrijke plek tijdens de zomermaanden.

De garage;
De dubbele garage achter in de tuin is niet alleen praktisch voor het opbergen van auto's, maar biedt ook extra opslagruimte voor tuingereedschap en buitenmeubilair.
Recht van overpad:
Zowel de buren aan de linkerzijde als die aan de rechterzijde hebben recht van overpad om bij de garage te kunnen komen.

Bijzonderheden
• Het woonhuis is goed onderhouden
• Ruim perceel
• De cv-ketel is een Remeha uit 2016
• Geschilderd in 2022
• Energielabel F
• Project notaris is Notaris Vermunt uit Hoogerheide
• Om een goede indruk te krijgen van deze woning is een bezichtiging aan te bevelen

Hoogerheide, als het grootste dorp binnen de gemeente Woensdrecht, vormt een belangrijk centrum voor zowel inwoners als bezoekers in de regio. Met zijn rijke aanbod aan winkelvoorzieningen, die bovendien in een fase van uitbreiding verkeren, biedt Hoogerheide een diversiteit aan winkelervaringen. Deze uitbreidingen versterken de positie van Hoogerheide als een lokaal winkelcentrum, waardoor inwoners en bezoekers niet ver hoeven te reizen voor hun dagelijkse behoeften of voor speciale aankopen.

De nabijheid van Bergen op Zoom, op slechts 9 kilometer afstand, verrijkt de levenskwaliteit van de inwoners van Hoogerheide verder. Bergen op Zoom is bekend om zijn historische charme en uitgebreide winkel- en vrijetijdsmogelijkheden. Deze nabijheid zorgt ervoor dat inwoners van Hoogerheide toegang hebben tot faciliteiten en voorzieningen die mogelijk niet beschikbaar zijn in hun eigen dorp, waardoor ze het beste van twee werelden kunnen ervaren.

De strategische ligging van Hoogerheide direct aan de snelweg A4 is een ander significant voordeel. Deze ligging biedt uitzonderlijke bereikbaarheid tot grote steden zoals Rotterdam en Antwerpen, waardoor Hoogerheide een aantrekkelijke plek is voor zowel wonen als werken. De uitstekende verbindingen maken het eenvoudig voor inwoners en ondernemers om te profiteren van de economische en culturele kansen die deze steden bieden, terwijl ze kunnen genieten van de rust en de gemeenschapszin die Hoogerheide te bieden heeft.


Hoewel deze brochure (met bijbehorende tekeningen) met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel F
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 520
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking Pannen gedekt
Dichte keuken Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Geen isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel F
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 520
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Dak opmerking Pannen gedekt
Dichte keuken Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Hout
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Geen isolatie
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Aanvaarding opmerking Per direct
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?