Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom thuis in jouw toekomstige paradijs

Stel je voor: een thuis waar elk gezinslid zijn eigen plekje vindt, waar ruimte en comfort samensmelten tot het perfecte woondecor. Dit is geen droom, maar een prachtige realiteit die wacht op jonge gezinnen, gezinnen die snakken naar meer ruimte en mensen die verlangen naar een levensloopbestendige woning. Ontdek een halfvrijstaande woning die uitblinkt in ruimtelijkheid, met de luxe van gelijkvloers wonen, vier royale slaapkamers, drie badkamers, een vrij uitzicht en een parkachtige achtertuin die privacy ademt. Als kers op de taart is er ook nog een royale carport met plek voor twee auto's.

Highlights die je hart sneller laten kloppen

Ruimte in overvloed: Deze halfvrijstaande woning biedt met een woonoppervlakte van 183 m² een zee aan ruimte.
Comfortabel gelijkvloers wonen: Alles wat je nodig hebt op de begane grond, ideaal voor een levensloopbestendige woonervaring.
Slaap- en badkamergenot: Vier ruime slaapkamers en drie badkamers garanderen privacy en comfort voor het hele gezin.
Vrijheid en uitzicht: Geniet van een onbetaalbaar vrij uitzicht over De Zuid-willemsvaart waar je dagelijks van langsvarende binnenvaartschepen en plezierjachten kunt genieten.
Privacyvolle achtertuin: De noordwestelijk gelegen achtertuin is een groene oase van rust en privacy. 

Een thuis waar elk moment telt

Stap binnen in een wereld waar elke dag voelt als een zegen. De royale entree verwelkomt je met open armen en leidt je naar een leefruimte waar het daglicht speels binnenvalt door grote raampartijen. De woonkamer, met zijn sfeervolle zithoek, nodigt uit tot gezellige avonden en in de eetkamer kun je heerlijk dineren

De keuken, het kloppende hart van het huis, is uitgerust met moderne apparatuur. De slaapkamers, elk een eigen toevluchtsoord, zijn ruim en licht. De master bedroom, met inloopkast, biedt een serene plek om de dag te beginnen en te eindigen.

De twee extra badkamers maken de ochtenden makkelijker omdat iedereen snel aan de beurt komt. De ruime tuin op het noordwesten is de ideale plek voor zomerse barbecues, kinderspel of simpelweg genieten van de ondergaande zon.

Een woning die aan alle wensen voldoet

Met een perceeloppervlakte van 465 m² biedt deze woning niet alleen binnen, maar ook buiten alle ruimte die je je maar kunt wensen. De tuin is een verlengstuk van het huis, waar je de seizoenen intens beleeft en waar elk familielid zijn eigen favoriete plekje vindt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 666

Overige

Perceel oppervlakte 465
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 666

Overige

Perceel oppervlakte 465
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert