Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM THUIS IN HET EUROPAKWARTIER
Droom jij van een zorgeloze start in een bruisende omgeving, of zoek je als senior een comfortabele plek om te genieten van je vrijheid? Misschien ben je wel een ambitieuze professional die na een drukke werkdag wil ontspannen in een eigen oase? Dit hoekappartement in het Europakwartier van Almere Poort is de sleutel tot jouw nieuwe leven. Instapklaar, met een zee van licht en een balkon waar de avondzon je dagelijks verwelkomt. Ontdek de perfecte match voor starters, eenpersoonshuishoudens en senioren.

DE HIGHLIGHTS VAN JOUW NIEUWE THUIS

Instapklaar wonen op de 2e verdieping in een hoekappartement
Ruime en lichte woonkamer met een fraai uitzicht en toegang tot het balkon
Stijlvolle keuken met 4 pits keramische kookplaat en een neutrale uitstraling
Comfortabele slaapkamer met ruime kast en een badkamer voorzien van alle gemakken
Geniet van de avondzon op het westelijk gelegen balkon met fantastisch uitzicht
Eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging voor jouw gemak

EEN UITNODIGING VOOR COMFORT EN STIJL
Stap binnen in dit prachtige hoekappartement en ervaar meteen de warme sfeer die je omarmt. Met een woonoppervlakte van 67 vierkante meter is er genoeg ruimte om je eigen stempel te drukken. De woonkamer is een oase van licht, dankzij de royale ramen die een stroom van natuurlijke helderheid binnenlaten., en biedt een uitzicht dat nooit verveelt. Het balkon, gelegen op het westen, is jouw privé podium om de zonsondergang te bewonderen, terwijl de wereld aan je voeten ligt.

De keuken is een toonbeeld van functionaliteit en stijl. Hier bereid je moeiteloos de heerlijkste gerechten, terwijl de neutrale kleurstelling zorgt voor een tijdloze ambiance. De slaapkamer is jouw persoonlijke retreat, ruim genoeg voor een kingsize bed en biedt daarnaast een vaste 'inloop' kast waarin je al je kleding kwijt kunt. De badkamer heeft een neutrale uitstraling, met een wastafelmeubel, douche en toilet, waar je jezelf opfrist voor een nieuwe dag of ontspant na een lange dag werken.

Het appartement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid met een energielabel A. Dit betekent lage stookkosten en een warme woning in de winter, zonder dat je je blauw betaalt. De eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging maken het plaatje compleet. Hier woon je niet alleen comfortabel, maar ook met een gerust hart.

EEN LEVENDIGE OMGEVING OM VAN TE HOUDEN
Het Europakwartier is een wijk die leeft. Met winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, is er altijd iets te doen. Voor de natuurliefhebbers zijn er parken en het strand van Almere Poort op loopafstand. En met de uitstekende verbindingen zoals het treinstation en de snelweg ben je zo in het hart van Amsterdam of op de rustige Veluwe. Dit appartement is jouw ticket naar een leven vol mogelijkheden.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT
In dit hoekappartement op de tweede verdieping geniet je van instapklaar wonen met een ruime en lichte woonkamer. Het uitzicht is fenomenaal en het balkon nodigt uit om te genieten van de avondzon. De keuken straalt klasse uit en de slaapkamer biedt alle ruimte voor jouw dromen. De badkamer is een toevluchtsoord van comfort en de extra vaste kast op de overloop is een praktische bonus. Met een eigen parkeerplaats en fietsenberging is dit appartement compleet.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige appartement? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe begin. Plan direct een bezichtiging in via onze website en laat je hart sneller kloppen bij het zien van jouw mogelijke nieuwe thuis. Dit is niet zomaar een woning, dit is de plek waar jouw toekomst begint. Waar wacht je nog op? Jouw sleutel tot geluk ligt klaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 221

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 221

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere